Uutiset

Etäsuhteessa elävä Johanna Pakonen: Sarvet kalahtavat joskus vastakkain!

27.07.2020 15:03

Johanna Pakonen, 44, elää tällä hetkellä etäsuhteessa. Laulaja asuu Oulussa ja miesystävä satojen kilometrien päässä Etelä-Suomessa.

Rakas ei ole julkisuuden henkilö, ja Johanna haluaa kunnioittaa miehensä yksityisyyttä.

Rakkaudesta voi kuitenkin aina puhua, etenkin nyt, kun se on Johannan elämässä ainoa vaille mullistuksia jäänyt asia.  Aikaisemmat ihmissuhteet ovat opettaneet, että kumppanista täytyy olla oikeasti kiinnostunut yksilönä.

–  Haluan että kumppanilta kysytään päivän päätteeksi, miten sinulla menee. Suhteessa pitää kohdata toinen aidosti.

 

Lue myös: Nelli-tytär ihmeissään! Koronakevät käänsi Johanna Pakosen perhearjen: Hän on niin helppo lapsi kuin haluaa olla!

Avoliitto edessä varmasti

Kuuden vuoden takainen avioero ja sen jälkeinen parisuhde Hunks-tanssija Antti Lehdon kanssa jätti tunteen, että seuraavan rakkauden osuessa kohdalle sen pitää tuntua ja kunnolla.

Johanna on varma, että jossain vaiheessa hän asuu miehensä kanssa saman katon alla. Muutto Oulusta etelään on ollut suunnitelmissa jo pitkään, jotta Nelli-tytär pääsisi tapaamaan useammin isäänsä.

–  Vaikka toisen tuntee kuinka hyvin, ei hänen tapojaan voi tuntea kuin vasta yhdessä asuessa. Mieheni on härkä, kuten minäkin, ja sarvet kalahtavat joskus vastakkain. Emme silti intä mistään turhasta hammastahnatuubista.

Parisuhteessa on Johannan mukaan tärkeää tiedostaa omat ärsyttävät piirteensä. – Päiväni menee pilalle, jos en saa herätä yksin ja juoda aamukahvia itsekseni.
Parisuhteessa on Johannan mukaan tärkeää tiedostaa omat ärsyttävät piirteensä. – Päiväni menee pilalle, jos en saa herätä yksin ja juoda aamukahvia itsekseni.

Lue myös: Johanna Pakonen rakensi varasuunnitelman, jos laulajanura tyssää: ”Sillä alalla riittää hommia!”

Ensimmäistä kertaa Johanna uskaltaa luottaa siihen, että suhde kantaa. Hän on kiitollinen kaikista ihmissuhteistaan, jotka ovat antaneet mahdollisuuden heittäytyä rakkauteen.

–  Nuorempana oli tosi vaikeaa olla suhteessa takki auki. Sitä mietti, että jos tuleekin jotain parempaa ja vie jalat alta. Olen tietyllä tavalla tyytynyt hetkellisesti ja odottanut parempaa. Nyt ei ole enää sellainen olo.

–  Avioeroni jälkeen mietin, pystynkö rakentamaan niin suuren luottamussuhteen enää uudestaan. Juuri nyt on äärettömän helppo olla toisen kanssa. Mieheni on miespuolinen minä.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Markku Ruottinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!