Esko Salmisen ja Aino Sepon mökki sijaitsee keskellä idylliä – kuvat piilopirtistä!

Esko Salmisen ja Aino Sepon mökki sijaitsee keskellä idylliä – kuvat piilopirtistä!

01.07.2016 15:11

Näyttelijälegenda Esko Salminen, 75, ja hänen puolisonsa, näyttelijä Aino Seppo, 58, ovat viihtyneet yhdessä 1980-luvun lopulta saakka. Samoihin aikoihin Esko hankki idyllisistä saaristomaisemista Turun kupeesta Iniöstä kesäpaikan, joka on ollut pariskunnan henkireikä kesäisin.

Kokoa Hummelholmin saaressa sijaitsevalla tontilla on peräti reilut viisi hehtaaria. Valtaosa maa-alueesta on tiheää metsää ja hienoa kalliota. Esko on kertonut nauttivansa piilopaikassaan luonnon rauhasta. Hänen lempipuuhiaan ovat saunominen, kalastaminen ja lintujen bongaaminen.

 

 

35 neliön mökki

Metsäisen saaritontin kruunaa vuonna 1989 valmistunut harjakattoinen mökki, jolla tosin on kokoa vain 35 neliötä.

 

 

Mökin edustalle on kasattu kivistä historiallista monumenttia muistuttava ulkotakka, jolla Eskon kelpaa savustaa läheisestä Iniönaukosta narraamiaan kaloja.

 

 

Pitkä rantaviiva

Merenrantaan Esko on rakennuttanut vajaan 20-neliöisen saunan. Saunan terassilta Esko ja Aino voivat ihastella avautuvaa upeaa saaristonäkymää.

 

 

Pitkän linjan näyttelijä ei ole pilannut kesäpaikkaansa turhilla mukavuuksilla. Ainoa ulospäin erottuva ylellisuustuote on mökin katolla komeileva piskuinen aurinkopaneeli. Siitä, kuinka moderni mökki on sisältä, ei ole tietoa.

 

Lapsetkin viihtyvät

Eskolla ja Ainolla on suhteestaan tytär, 24-vuotias Sonja. Lisäksi Eskolla on aiemmista liitoistaan kaksi aikuista lasta: Kristo, 43, näyttelijä Heidi Krohnin kanssa ja Kreeta, 32, tanssija Riikka Korppi-Tommilan kanssa. Kaikki ovat päätyneet samalle alalle isänsä kanssa.

Myös jälkikasvun tiedetään vierailevan kesäisin Turun saaristossa.

 

KUVAT: MIKA OKKO

 

 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!