fbq
Uutiset
27.12.2017 13:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen vieraili julkkisten kodeissa Seiskan joulupukkina - katso kuvat!
Uutiset
27.12.2017 13:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Esko Eerikäinen

Radio Novan juontajana nykyään työskentelevä Esko Eerikäinen nähtiin tänä jouluna Seiskan joulupukkina. Seiskan Instagram-seuraajat saattoivat seurata pukin matkaa jouluaattona reaaliaikaisesti Seiskan Insta Storiesin kautta.

Videoilla nähtiin muun muassa joulupukin legendaarinen jouluateria hampurilaisketjun autokaistalla!

LUE MYÖS: Esko Eerikäinen viettää joulun ilman Victoria-tytärtään joulupukkina - seuraa pukin aattoiltaa Seiskan Instagramissa! 

Esko tekee keikkaa joulupukkina aina joka toinen joulu, kun hänen Victoria-tyttärensä on äidillään Martina Aitolehdellä.

"Mieletön tunnelma"

Joulupukin matka alkoi sunnuntaina puolen päivän jälkeen, kun Esko oli lopetellut aamupäivälähetyksen juontonsa.

- Vierailin viiden eri perheen luona, joista kolme oli ystäviäni. Kävin muiden muassa toimittaja Sanna Kiisken, tuottaja Jupe Tuomolan ja Teflon Brothers -yhtyeen Jani Tuohimaan eli Volin kotona, Esko kertoo.

Esko Eerikäinen joulupukkina
Pukki ja Teflon Brothersin Voli.

 

- Volin ihana tyttö lauloi pukille rohkeasti kolme biisiä, Esko hehkuttaa.

Esko Eerikäinen joulupukkina

Tuomeloilla oli kylässä pari muutakin ystäväperhettä.

-  Sekä aikuiset että lapset lauloivat, ja saivat hurjan määrän lahjoja. Pukki joutui kuitenkin tatuointien takia pitämään koko ajan hanskoja käsissä, niin oli vähän vaikea ottaa kuvia, Esko virnistää.

Esko Eerikäinen joulupukkina
Tuottaja Jupe Tuomolan perheen elämää on saattanut seurata myös The Tuomolat -tosi-tv-sarjassa vuonna 2015. Kuvassa poika Nikki.

 

Eskon mukaan kaikissa perheissä oli  "erilainen, mutta silti samanlainen joulu". 

- Eräässä kodissa oli 12-vuotias poika, joka ei aluksi uskonut joulupukkiin, mutta kun tiesin hänen harrastuksista juttuja, niin poika alkoikin miettiä, että onkohan pukki sittenkin olemassa, Esko nauraa.

- Kävin myös yksinhuoltajaperheessä, jossa olivat mukana mummi ja ukki. Erityisesti mieleen jäi perhe, jossa oli pieni 6-vuotias tyttö ja hänen isänsä, isän aikuinen sisko, vanhemmat ja vielä isovanhemmat, eli kolme eri sukupolvea. Siellä sitten laulettiin ja tanssittiin, oli ihan mieletön tunnelma!

Esko Eerikäinen joulupukkina

Esko lahjoittaa perinteisesti osan joulupukin palkkiostaan Kolumbian lapsille.