Esko Eerikäinen avautuu vaikeuksistaan: isä kuoli, Martina petti!

Uutiset | 24.08.2016 13:45

Ex-Hunks-tanssija ja radiojuontaja Esko Eerikäinen, 42, julkaisi torstaina Antto Terraksen kirjoittaman elämäkerran Esko – Stripparin tarina.

 


Kirjassa kerrataan Eskon elämänvaiheita Kolumbian Bogotásta Suomen viihdemaailman julkkikseksi. Nuori Esko kuvataan kirjassa villinä, ympäri Suomea naisia kaatavana showmiehenä, joka rymistelee heidän kanssaan myös pesutuvassa ja ullakolla.

Yksi lantionheiluttajan hurmaamista naisista oli ex-aviovaimo Martina Aitolehti, 34.


Petetty aviomies

Esko ja Martina erosivat 2011, kun kolmas pyörä tuli kuvioihin mukaan. Kirjassa kerrotaan Martinan pettäneen Eskoa nykyisen puolisonsa Stefanin kanssa hiihtomatkalla Levillä. Ero Martinasta oli Eskolle karvas pettymys. Hänellä on nyt takanaan kaksi eroon päättynyttä avioliittoa.

– Avioero tyttäreni äidistä oli minulle iso pettymys. Minulla oli ollut unelma. Kun saan lapsen, saan samalla oman perheen, josta voin pitää kiinni. Näin ei kuitenkaan käynyt. Haaveilemani perheidylli rikkoontui, Esko kertoo Seiskalle.

 

Esko ja Martina erosivat vuonna 2011. Tytär Victoria oli silloin kaksivuotias.


Takaiskut jättivät jäljen

Eskon terapiakirja on ollut tanssitaiteilijalle myös keino purkaa isättömyyden aiheuttamaa tyhjyyden tunnetta. Eskon isä, vuonna 1926 Nurmeksessa syntynyt, samaa nimeä poikansa kanssa kantava Esko Eerikäinen kuoli sydänkohtaukseen Bogotássa tammikuussa 1986. Hän oli 59-vuotias.

– En ole juurikaan käsitellyt isäni kuolemaa. Kirjan tekeminen toimi myös tässä asiassa terapeuttisena kokemuksena. Olen nyt samaan aikaan tyytyväinen mutta samalla myös surullinen, Esko kuvailee.

TEKSTI PIA LINDROOS

KUVAT SEISKAN ARKISTO

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!