Uutiset
Katso kuvat!

Esikoista odottava Jenni Haukio varasti huomion: vauvavatsa näkyy jo kauniisti – kuvat!

04.11.2017 11:35

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, 69, ja rouva Jenni Haukio, 40 odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika on helmikuussa. Lapsi on Jennin ensimmäinen, mutta Saulilla on ennestään kaksi poikaa, Nuutti, 42, ja Matias, 37.

Lue myös: Presidentin kanslia: Sauli Niinistö, 69, ja Jenni Haukio, 40, saavat lapsen!

Presidenttiparille sateli Facebookissa valtavasti onnitteluita, kun presidentin kanslia tiedotti raskaudesta tämän kuun alussa.

Hehkui raskauden onnea

Vauvauutisen tultua julki monet ovat odottaneet näkevänsä vilauksen Jennin vauvavatsasta. Viime viikon tiistaina odotus palkittiin, kun presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio isännöivät Puolan presidentti Andrzej Dudan ja tämän puolison Agata Kornhauser-Dudan valtiovierailua juhlaillallisella Presidentinlinnassa.

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö illallisella.

Lue myös: Onko luvassa Suomen historian ensimmäinen presidenttivauva? Niinistön ja Haukion lapsen laskettu aika on helmikuussa!

Mustaan ja tyköistuvaan juhlapukuun pukeutunut Jenni varasti välittömästi kuvaajien huomion, kun hän saapui upeassa luomuksessa juhlasaliin. Raskauden hehku näkyi Jennin kasvoilla hänen hymyillessään onnellisen näköisenä illallisella. Puku paljasti myös Jennin soman vauvavatsan.

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö illallisella.

Monia vastoinkäymisiä

Presidenttipari tiedotti raskaudesta varsin avoimella tiedotteella presidentin kanslian kautta tämän kuun alussa.

Lue myös: Tässä on Sauli Niinistön ja Jenni Haukion vauvan ensimmäinen koti: 580 000 euron kivilinna!

– Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa, Jenni ja Sauli tiedottivat.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:All Over Press ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!