Esiintymisjännityksen selättänyt hittinikkari Juha Tapio tunnustaa: Olen luonteeltani ujo!

Uutiset | 06.06.2018 18:02

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun laulaja Juha Tapio, 44, julkaisi ensimmäisen kappaleensa. Sitä ennen hän oli jo aloittanut keikkailemisen.

– Vielä kertaakaan ei ole ollut fiilistä, etten jaksaisi nousta yleisön eteen. Kaikki muu oheistoiminta keikkailemisen ympärillä on hetkittäin rasittavaa, kuten esillä oleminen. Monesti levollisin hetki kiireisen keikkapäivän keskellä on lavalle nouseminen, Juha kertoo.

Lue myös: Laulaja Juha Tapiolla työntäyteinen kesä – perhe mukaan keikkamatkoille!

Julkisuus ei ahdista

Esillä olemiseenkin Juha on tottunut, joten ihmisten tunnistavat katseet haittaavat häntä enää vain harvoissa tilanteissa. Hän kokee, että fanit ovat todella kohteliaita ja mukavia.

– Suomen kokoisessa maassa tilanne on se, että menen mihin tahansa, niin ihmiset tunnistavat. Harvoin tulee vastaan tilanteita, joita välttelen. Ne ovat yleensä sellaisia pieniä ujouden hetkiä, sillä olen luonteeltani ujo. Aika monet esiintyjät ovat.

Lue myös: Iskelmätähti Juha Tapiolla kova keikkatahti – ”Staran rooli karisee heti, kun pääsen kotiin!”

Juha myöntää kärsineensä uransa alkutaipaleella esiintymisjännityksestä, joka saattoi alkaa viikkoja ennen sovittua keikkaa. Hänellä jäi myös useimmiten olo, että keikasta jäi jotain puuttumaan, tai ne olisivat voineet sujua huomattavasti paremmin.

– Tuolloin keikkailemiseen ei ollut muodostunut rutiinia, sillä niitä oli huomattavasti vähemmän. Enää en kärsi lamauttavasta pelosta, Juha paljastaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!