Hyppää pääsisältöön
Erosta toipuva Nipa Neumann: Uusioperheen hajoaminen otti koville!

Erosta toipuva Nipa Neumann: Uusioperheen hajoaminen otti koville!

Laulaja Pertti ”Nipa” Neumannilla on takana raskas kevät ja alkukesä. Hän erosi viime vuoden joulukuussa Tarja-kihlatustaan, jonka kanssa hän oli perustanut uusioperheen Helsingin Pakilaan.

– Elämässäni on tapahtunut jälleen kerran muutoksia. Yritin uusioperhe-elämää, mutta se ei onnistunut. Vuoden 2014 ensimmäistä puoliskoa en tule kaipaamaan millään tavoin, sillä se on ollut minulle todella raskasta aikaa, Nipa kertoi viime torstaina (4.9.) helsinkiläisen Belge-ravintolan 12-vuotissyntymäpäivillä.

Eron tultua Nipa muutti Helsingin Arabianrantaan mukanaan poikansa, joita hän pitää elämänsä tärkeimpänä voimavarana.

– Olemme eläneet poikien elämää käymällä kalassa ja kruisailemalla. Kun jätkillä oli lomaa menneenä kesänä koulusta, vietimme useita päiviä Porin mummolassa. 

Menneen kesän suurin kalasaalis Nipalla oli 5,4 kilon hauki, mutta hän kertoo aikoinaan napanneensa 48 ahventa mato-ongella.

– Ensi viikolla lähdetään poikien kanssa kalatripille ja veikkaan, että siitä tulee uskomaton reissu.   

 

Uusi kumppani? 

Kahdesti naimisissa ollut ja Tarjan kanssa kihlat ennen eroa vaihtanut Nipa ei lähde kommentoimaan, onko hänen elämäänsä astellut jo uusi daami.

– Se jääköön nähtäväksi, mutta en asu ainakaan tällä hetkellä naisen kanssa. Kun tulee daami luokseni ja minulla on pojat, siinä täytyy olla ilmassa muutakin kuin pelkkää ihastumista. Minulla on takanani kaksi vakavaa avioliittoa. 

Nipa kokee olevansa ex-kihlattunsa Tarjan kanssa hyvissä väleissä, vaikka ex-pariskunta ei ole ollut missään tekemisissä eron jälkeen.

– Minulla ei ole ainakaan mitään pahaa sanottavaa hänestä. Huomasimme saman katon alle muutettuamme, ettei meillä toiminut yhteinen arki. Jotkut viisaat ihmiset ovat sanoneet, että turha lämmittää jo tehtyä soppaa. Se voi pitää paikkaansa. Olen sen verran tätä maailmaa nähnyt renttu, joten ei tässä tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Emme ole kuitenkaan palaamassa yhteen.    

 
 
 

Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!