fbq
Uutiset
01.07.2018 10:33
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kimmo Vehviläinen on hämillään suhdehuhuista.
Eropaperit jättänyt Kimmo Vehviläinen: ”En muistanut, kuinka sinkkuna pitää olla!”
Uutiset
01.07.2018 10:33
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen erosi Johanna-vaimostaan toukokuun lopulla. Tuusulan käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että Kimmo on jättänyt pariskunnan avioeropaperit yksin 7. kesäkuuta.

Lue myös: Radiotähti Kimmo Vehviläisen sokkiero: Johanna-vaimo jätti yhteisen kodin!

Radio Aallossa työskentelevä juontaja ei silti koe olevansa sinkkumarkkinoilla.

– En vielä edes mieti parisuhdeasioita. Elän päivä kerrallaan, ja tässä tehdään vielä töitä ennen kesälomaa. Minulla on kaikki ihan hyvin, mutta en omista vielä mitään sinkkuvaihetta, Kimmo avaa tilannettaan.

Lue myös: Johanna-vaimostaan eronnut radiojuontaja Kimmo Vehviläinen poseerasi ilman sormusta jo huhtikuussa – kuva!

Huhut ovat uutta

Kimmo kiisti Seiskalle saapuneet suhdehuhut mentalisti Noora Karmaan, 42. Huhut lähtivät liikkeelle, kun Noora erosi parisuhteestaan samoihin aikoihin kuin Kimmo.

Lue lisää: Radiotähti Kimmo Vehviläinen kiistää romanssin Selviytyjät-kaunottaren kanssa: ”Olen todella otettu tästä huhusta!”

Kimmo jaksaa ihastella ihmisten mielenkiintoa hänen henkilökohtaista elämäänsä kohtaan. Hän ei ole kuitenkaan närkästynyt suhdehuhuista.

– Ihanaa, että ihmisillä riittää vilkasta mielikuvitusta! Tällaiset suhdehuhut ovat minulle uutta. Pitää jatkossa muistaa, että en saa olla liian tuttavallinen, Kimmo pohtii.

Lue myös: Vau, mikä rantaleijona! Selviytyjät-tähti Kimmo Vehviläinen herätti huomiota uimarannalla - kuva!

Ihmiset eivät Kimmon mukaan ennen kiinnittäneet samalla tavalla huomiota hänen toimintaansa kuin nykyisin.

– Olen ollut niin kauan parisuhteessa, etten edes muistanut, kuinka sinkkuna pitää olla näin tarkkana. Jos moikkaan tuttavallisesti toista ihmistä, niin heti ajatellaan, että meillä olisi suhde, suosikkijuontaja naurahtaa.

Myrskyisä suhde

Kimmo ja Johanna ehtivät olla yhdessä yli kymmenen vuotta. Suhteen aikana he ehtivät kuitenkin erota kaksi kertaa ja käydä parisuhdeterapiassa, kunnes lusikat laitettiin lopullisesti jakoon.

Lue myös: Robinson-kilpailusta tuttu Johanna-vaimo ylipuhui Kimmo Vehviläisen Selviytyjät-sarjaan: Olin lähellä kieltäytyä!

Seiska uutisoi toukokuussa, että avioero on vireillä, ja että Johanna on jättänyt pariskunnan yhteisen kodin. Heillä ei ole yhteisiä lapsia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »