fbq
Uutiset
15.02.2017 12:15
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Tia Kiuru poseeraa Seiskalle
Eronnut Tia Kiuru avoimena yksinäisyydestään: En ollut nainen, joka minun haluttiin olevan!
Uutiset
15.02.2017 12:15
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi viime syksynä, että tosi-tv-ohjelmista tuttu Tia Kiuru ja hänen Peter-aviomiehensä ovat päätyneet asumuseroon. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, pian kaksivuotias Rigel-tytär. 

TAUSTAA: Tia Kiuru asumuserostaan: Muutin yhteisen asuntomme viereen!

Tia oli erosta pitkään vaitonainen, mutta päivitti lopulta tuntemuksiaan blogiinsa

Kaikessa lyhykäisyydessään olen keskittänyt menneet kuukaudet itseeni ja oman arkeni rakenteen löytämiseen. Taitan pitkän talven selkää vuoroin itsekin uupuneena tästä hämärän määrästä, vuoroin niin tavattoman seesteisenä että hämmästyn itsekin itseäni. Mikäli todella vie vuoden aikaa, että uuden kodin tavarat löytävät paikkansa, vie kai yhtä pitkään, että ajatus tasaantuu ja mieli soljuu uomiinsa.

Pitkästä blogikirjoituksesta huokuu yksinäisyys, josta Tia kirjoittaakin avoimesti. Yksinäisyys oli ollut Tian elämässä läsnä jo pitkään, mutta vasta viime syksynä hän sai tehtyä päätöksen uudesta elämästään.

Saavuin tyhjään huoneistoon johon kajasti syksyiltainen ja väsynyt taivaan valo. Saavuin yksin. Laskin lattialle neljä avainta ja istuuduin niiden viereen tuijottamaan listoja, karmeja, kaappeja sekä kahvoja. Tyhjiä nurkkia ja kattolamppujen paikkoja. Siinä istuessani totta puhuen, en itsekään tiennyt kuka minä oikeastaan olin. Enkä mitä minusta tulee.

Peter ja Tia yhdessä

Siitä Tiia oli kuitenkin varma, ettei hän ollut laisinkaan se nainen, joka hänen haluttiin, toivottiin ja oletettiin olevan. 

Eikä siinä ollut mitään väärää- olin itsekin johdatellut itseäni harhaan.  Olin ollut pitkään vihainen muille, kun olisin voinut olla vihainen vain itselleni. Mutta metsää ei näe puilta. Olin surullinen päätöksistäni ja pahoillani muiden puolesta. Tein kovin monta asiaa väärin ja vääristä syistä silloinkin kun tiesin tekeväni niin. Joten tässä minä nyt olin. Yksin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »