Noora Karma avautuu raskaasta vuodestaan.

Eronnut Noora Karma avautuu raskaasta vuodestaan – ”Vaikeiden asioiden käsittely vaikuttaa jaksamiseen”

02.03.2019 18:36

Mentalisti Noora Karma, 43, ja hänen miehensä Jani Strömsholm jättivät toisen vaiheen avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen helmikuun puolivälissä. Käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että liitto on nyt virallisesti päättynyt.

Lue myös: Noora Karma ja Jani-rakas: Avioero - liitto kesti reilun vuoden!

Noora sanoo heräävänsä vaikeuksista huolimatta joka aamu positiivisilla fiiliksillä.

– Vuosi on ollut raskas, mutta elämä jatkuu. Vaikeiden asioiden käsittely vaikuttaa yleiseen jaksamiseen. En ole antanut raskaiden asioiden ajaa minua alas.

Noora avioitui syyskuussa 2017 Jani-rakkaansa kanssa Puotilan kappelissa Helsingissä.
Noora avioitui syyskuussa 2017 Jani-rakkaansa kanssa Puotilan kappelissa Helsingissä.

 

Lue myös: Eronnut Noora Karma hukkuu tuntemattomien viesteihin - saa yhteydenottoja päivittäin: Viestit ovat hyvin sekalaisia!

Kriisi häiden jälkeen

Rakastavaisten onni alkoi rakoilla jo reilu puoli vuotta häiden jälkeen, sillä Noora jätti avioerohakemuksen käräjäoikeuteen toukokuussa 2018. Tuolloin hän ei kuitenkaan halunnut kertoa tarkkaan, miksi päätyi ratkaisuunsa.

– Liian suuret ristiriidat ajoivat asiat tähän pisteeseen, ja erohakemuksen jättö oli pitkän harkinnan tulos. Eroa haetaan painavista syistä, ja todellakin toivon harkinta-ajan auttavan selvittämään asiat niin, että voisimme olla yhdessä, Noora kertoi viime kesänä.

Lue myös: Seksikkäästi bikineissä poseeraava mentalisti Noora Karma avautuu somessa saamistaan kommenteista: ”Persees on levenny ku ladonovi” - katso kuva!

Eroprosessin aikana Noora vältteli julkisia tilaisuuksia, jossa oli toimittajia paikalla.

– En ole halunnut avautua erostani, enkä halua edelleenkään, hän sanoo nyt.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!