Christoffer Forsman on sinkku.

Eronneella Bachelor-komistus Christoffer Forsmanilla edessä sinkkukesä – ”Hassua, että jengi tekee päätelmiä aina, kun vain juttelenkin naisille!”

04.06.2019 16:01

Bacherlor Suomi -sarjasta tuttu kuntosaliyrittäjä ja palomies Christoffer Forsman, 31, päätyi ohjelman päätösjaksossa antamaan viimeisen ruusun Marialle, mutta suhde päättyi nopeasti kuvausten jälkeen.

Christoffer paljastaa, ettei ole juurikaan ollut viime aikoina tekemisissä Marian kanssa. Hän elää tällä hetkellä sinkkuna.

– Sinkkukesä on edessä!

Lue myös: Bachelor Christoffer Forsmanin ja Maria-rakkaan suhde päättyi nopeasti kuvausten jälkeen: ”Arkemme oli täynnä valtataistelua!”

Salailu tuotti vaikeuksia

Raaseporista lähtöisin oleva Christoffer nousi julkisuuteen ensimmäisen kerran syksyllä 2016 osallistuessaan Exiä rannalla -tosi-tv-sarjaan. Palolaitoksella Christofferin osallistuminen deittiohjelmiin on otettu huumorilla.

– Minulle kuittaillaan töissä hyväntahtoisesti joka päivä! Työkaverit ovat liimanneet sarjan naisten kuvat aseman seinään ja lyöneet vetoa, kuka vie sydämeni. En tosin tiedä, mikä on voittopotti.

Christoffer uskoo, ettei enää osallistu deittiohjelmiin. – Ne ovat olleet hauskoja kokemuksia, mutta tv-deittailu on osaltani historiaa!
Christoffer uskoo, ettei enää osallistu deittiohjelmiin. – Ne ovat olleet hauskoja kokemuksia, mutta tv-deittailu on osaltani historiaa!

 

Lue myös: Vauhdin huumasta nauttiva Bachelor-komistus Christoffer Forsman löysi uuden hurjan harrastuksen – kuva ja video!

Christoffer myöntää suhteen salailun tuottaneen vaikeuksia.

– Olen huomannut ympärilläni aika lailla kuiskuttelua. Hassua, että jengi tekee päätelmiä aina, kun vain juttelenkin naisille. Siksi en olekaan käynyt paljon ulkona, vaan olen keskittynyt treenaamiseen ja töihin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!