fbq
Uutiset
09.04.2020 06:07
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Timon albumi
Timo Tolkki
Ero ja uusi rakas! Stratovarius-kitaristi Timo Tolkki iski lattarikaunottaren – yhteiskuva!
Uutiset
09.04.2020 06:07
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Timon albumi

Stratovarius-yhtyeen huippukitaristi Timo Tolkki, 54, asuu nykyään Meksikon Monterreyn auringon alla.

Timolla on käynnissä eroprosessi Tšekin kuuluisimman laulajan Karell ”Idän Sinatra” Gottin vanhimmasta tyttärestä Dominikasta.

Seiskan tietojen mukaan Timo on toipumassa erosta, sillä hän on viihtynyt läheisissä väleissä erään paikallisen kaunottaren kanssa.

– Pitää paikkaansa. Ingrid on 33-vuotias psykologian opiskelija täältä Monterreystä. Se oli taikaa ensi silmäykseltä. Tapasimme 10 päivää sitten, ja nyt olemme tavanneet jo viidesti. Perjantaina menen tapaamaan hänen perhettään – se on vakava asia täällä, Timo hehkuttaa Seiskalle.

Timo tapaa Ingrid-rakkaansa perheen.
Timo tapaa Ingrid-rakkaansa perheen.

Stratovarius

Kitaransoiton 7-vuotiaana aloittanut Timo nousi kansainvälisesti tunnetuksi Stratovarius-yhtyeen jäsenenä ja ja pääasiallisena lauluntekijänä. Kitaransoiton lisäksi hän toimi yhtyeen kolmella ensimmäisellä albumilla myös laulajana, jonka jälkeen Timo Kotipelto liittyi Stratovariukseen laulusolistiksi.

Lue myös: Timo Kotipelto: Kummityttöni on suosikkinäyttelijän lapsi!

Sävelsi Idols-voittajalle

Stratovarius-yhtyeen lisäksi Tolkki on julkaissut soololevyjä ja toteuttanut erilaisia projekteja muissa yhtyeissä. Lisäksi hän on tuottanut ja säveltänyt materiaalia muille artisteille ja yhtyeille. Muun muassa Idols-voittaja Ari Koivusen ensimmäisellä levyllä on Timon säveltämä Angels Are Calling -kappale.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.