Danny ja Erika

Erikoinen asumiskuvio herätti erohuhut – Danny kommentoi Erika-rakkaansa salakämppähankintaa: Hän on vapaa lähtemään, kun huvittaa!

10.02.2020 05:13

Seiska uutisoi torstaina, että laulajalegenda Dannyn rakas, laulaja Erika Vikman on hankkinut sala-asunnon Tampereelta.

Danny erohuhujen keskellä: Erika Vikman hankki salakämpän!

Erikan osoitetiedot kertovat hänen asuvan yhä Kirkkonummella, vaikkei häntä siellä enää entiseen mallin näykään. Seiskan reportteri ja kuvaaja ihmettelivät jo joulun alla Dannyllä kyläillessään, kuinka tiilitalossa ei näkynyt Erikan puolesta juuri mitään asumisen merkkejä.

Tampereen syväkurkkujen kertoessa Erikan hommanneen oman salakämpän Seiska otti härkää sarvista ja kysyi asiasta suoraan häneltä itseltään.

Morjens, Erika! Olemme saaneet vinkkejä, joiden mukaan olet hankkinut kaikessa hiljaisuudessa oman asunnon Tampereelta. Miten kommentoit?

– (Syvä hiljaisuus.) Tota… En sano tähän nyt yhtään mitään. Nyt mun on pakko soittaa Dannylle. Palataan myöhemmin! säikähtäneen oloinen Erika huikkasi.

 

Danny myöntää

Myös Seiskan reportteri soitti Dannylle ja kyseli viihdevaikuttajan mielipidettä. Kokenut kettu kuulostaa aluksi yllättyneeltä ja asettelee sitten sanansa tarkkaan.

– Erika on kotoisin Tampereelta, ja hänen vanhempansa, isovanhempansa sekä kaikki lähimmät ystävänsä asuvat yhä siellä. Yksi näistä ystävistä myös mahdollisti Erikalle tällaisen vetäytymiskämpän, Danny sanoi.

Vaikka Danny on ollut pitkiäkin pätkiä yksin Kirkkonummella, tiililukaali on kuulemma edelleen Erikan varsinainen koti.

– Hän ei asu Tampereella vaan ainoastaan vierailee siellä. Meillä ei siis ole mitään asumuseroa. Ymmärrän, että keikkamatkat ovat hänelle Tampereelta lyhyempiä kuin täältä pääkaupunkiseudulta, Danny pyöritteli.

– Huomauttaisin myös, ettemme ole kihloissa emmekä naimisissa. Suhteemme ei ole vangitseva, vaan perustuu vapaaehtoiseen yhdessäoloon. Erika on vapaa lähtemään, kun huvittaa. Ei ole kuitenkaan lähtenyt, kun ei ole huvittanut!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!