Uutiset

Erika Vikmanin muutto jätti Dannyn epätietoisuuteen roikkumaan – ”Emme nostaneet kissaa pöydälle!”

15.09.2020 06:03

Ilkka ”Danny” Lipsasen, 77, ja laulaja Erika Vikmanin, 27, toissa viikonloppuna jysäyttämän erouutisen jälkeen Ilta-Sanomat avasi Pandoran lippaan julkaisemalla pettämishuhut Dannyn erohaastattelun yhteydessä. IS:n julkaisemien huhujen mukaan Erika olisi ollut uskoton esiintyessään kesällä 2019 Valkeakosken kesäteatterissa jonkun Danny-musikaalissa esiintyneen henkilön kanssa.

Seiskan tietojen mukaan Erikalla olisi ollut Valkeakoskella sutinaa suosikkinäyttelijä Ilkka Koivulan, 54, kanssa. Ironista kyllä, Ilkka esitti musikaalissa juurikin Dannya!

Lue myös: Dannyn tilitys kohuerosta Seiskassa! Suhde särkyi kesäteatterissa – Erika Vikmanilla salasutinaa vara-Dannyn kanssa?!

Erika ja Ilkka esiintyivät nauravaisina rinta rinnan Danny-musikaalin tiedotustilaisuudessa syksyllä 2018.
Erika ja Ilkka esiintyivät nauravaisina rinta rinnan Danny-musikaalin tiedotustilaisuudessa syksyllä 2018.

 

Danny suostuu nyt Seiskalle myöntämään, että Erika muuttui kesän 2019 jälkeen.

– Valkeakosken tapahtumien jälkeen suhteemme laimeni ja huomasin hänessä selvän muutoksen. Erika alkoi muuttua etäiseksi, ja hän halusi voimakkaasti muuttaa Tampereelle. Tavallaan ymmärsin sen, koska se on hänen kotikaupunkinsa ja siellä asuu hänen parhaimmat ystävänsä.

– En silti tietenkään ollut iloinen siitä, että Erika halusi muuttaa pois yhteisestä kodistamme. Se oli yksin hänen toivomuksensa, Danny painottaa.

Lue myös: Erika Vikmanin kesäteatteripesti rikkoi kohusuhteen! Danny avautuu eroon johtaneista tapahtumista: Erika alkoi muuttua etäiseksi!

Tajusi eron tulevan

Mikä Erikaa sitten veti niin voimakkaasti takaisin kotiseudulleen? Vastaustaan pitkään pohtiva Danny valitsee sanansa tarkkaan.

– Ymmärsin, että hänellä oli siihen omat syynsä. Mutta mitkä ne syyt olivat, en niistä koskaan missään julkisuudessa puhunut. Annoimme vain tilanteen edetä, Iso D huokaa.

– Mutta kun Erika löi tänä keväänä kiinni sen oman asuntonsa, oli mielestäni selvä asia, että muutamme erilleen ja että tulee ero.

Lue myös: Uskottomuus johti eroon?! Erika Vikmanilla sutinaa suosikkinäyttelijän kanssa? Näin Ilkka Koivula vastaa huhuihin!

Erikan ja Dannyn suhde kesti vajaat viisi vuotta. Keväällä 2019 kyyhkyläiset poseerasivat Seiskan juttumatkalla Las Vegasin neonvalojen loisteessa.
Erikan ja Dannyn suhde kesti vajaat viisi vuotta. Keväällä 2019 kyyhkyläiset poseerasivat Seiskan juttumatkalla Las Vegasin neonvalojen loisteessa.

Roikkui epätietoisuudessa

Seiskan tietojen mukaan parisuhde oli jo alkuvuodesta käytännössä kuollut. Danny ei kuitenkaan halunnut pistää kokonaan välejä poikki Erikaan, jossa oli aina nähnyt potentiaalia ja koska halusi tukea tätä menestyksekkäissä soolo- ja Euroviisu-projekteissa.

– Sitten kun Erika ilmoitti hankkineensa sen oman asuntonsa, emme kuitenkaan nostaneet kissaa pöydälle. Että tarkoittiko se lopullista eroa vai vain kahta kotia, Danny harmittelee.

Jäit siis epätietoisuuteen roikkumaan?

– Kyllä.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto, Daniel Paul ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!