Uutiset

Entinen Salkkari-tähti esitteli suloisen lapsensa ja uuden miesystävänsä - kuva!

15.04.2015 16:40

Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä-laulaja Saija-Reetta Kotirinta saapui Elovenan ja Suomen Urheiluliiton järjestämään tilaisuuteen uuden miesystävänsä Jarno Vuorenmaan ja Isla-tyttärensä kanssa. 

- Meillä on kaksi kotia: asumme lapsuudenmaisemissani Salossa ja Helsingissä. Mieheni ei ole samalla alalla, vaan käy oikeissa töissä, rakastunut Saija naureskeli.

 

 

Ex-aviomies, tv:stä tutttu toimittaja Ivan Puopolo jätti Saija-Reetan alkuvuodesta 2013. Suhteen päättyminen oli sokki Saija-Reetalle, sillä he olivat vain viikkoa aikaisemmin juhlistaneet miehensä kanssa 2-vuotishääpäivää.

- Eroa on käsitelty sen verran laajasti lehtien sivuilla, ettei siinä ole enää mitään käsiteltävää. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa ex-miehestäni. Eron tultua koin voimakkaita vihan tunteita, Saija pohtii.

 

Kesä Tampereella

Saijalla on parhaillaan päällä monta projektia. Hänet nähdään tulevassa alastonkuvakirjassa.

TÄSTÄ ON KYSE: Ex-Salkkari-tähti mukana kohutussa alastonkuvakirjassa – tässä esimakua!

Tulevana kesänä Saija näyttelee Elisabeth-vaimoa tamperelaisen Palatsiteatterin komediassa Uuno Turhapuro - Viimeinen tuomio. Pääroolissa nähdään Miro Honkanen.

- Kevät menee matkustellessa kaupunkien väliä, Saija kertoi.

Sare-nimellä musiikkia tekevä Saija-Reetta työstää parhaillaan pitkäsoittoa. Hän on julkaissut tulevalta levyltä kappaleet Auki ja rikki sekä Rakkaus ei riitä.

Saija-Reetta tekee musiikkia yhteistyössä Suvi Teräsniskalle ja Samuli Edelmannille kappaleita tehneen Samuli Laihon kanssa.

 

 

 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!