Mia Ehrnrooth

Entinen Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth kasvomaskibisneksestään: ”Pakko oppia luovaksi ja sinnikkääksi!”

Uutiset | 05.09.2020 09:03

Entinen Salatut Elämät -näyttelijä Mia Ehrnrooth, 33, laajentaa alaa vaatesuunnittelijaksi. Mian yrityksen Aim By Mian liiketoiminta alkoi alun perin sukkien myynnistä. Yritys laajeni maailmantilanteen myötä myös kankaisiin suojamaskeihin.

Uusimman suosituksen seurauksena maskien kysyntä on noussut huimasti. Mallin uransa 16-vuotiaana aloittaneella Mialla on alalla paljon vanhoja tuttuja.

– Ajatus maskibisnekseen lähti siitä, että minulla oli jo ennestään tekstiiliala hallussa. Vanhoilla ympäri maailmaa olevilla yhteyksillä oikeat henkilöt löytyivät nopeasti, hän kertoo.

Hehkuvan ja raikkaan kaunis Mia suunnittelee pandemian vuoksi maskeja, jotka peittävät hänenkin upean hymynsä koronan hidastamiseksi.
Hehkuvan ja raikkaan kaunis Mia suunnittelee pandemian vuoksi maskeja, jotka peittävät hänenkin upean hymynsä koronan hidastamiseksi.

Lue myös: Yhdeksän kuukauden ikäinen Lexi-tytär mukana keikoilla! Näyttelijä Mia Ehrnrooth tasapainoilee uran ja äitiyden välillä – kuvat Seiskassa!

Pakko oppia sinnikkääksi

Yrityksen alkutaival oli Mian mukaan vauhdikas, sillä kolmessa viikossa hän kasasi kankaat ja pisti logistiikan pystyyn.

Hän perehtyi maskisuosituksiin ja alkoi valmistuttaa maskeja tehtaissa, joissa aiemmin oli tuotettu muun muassa t-paitoja. Haasteilta ei kuitenkaan vältytty.

– Kaoottisen koronatilanteen vuoksi ei voinut enää olla varma, mikä toimii ja milloin. Tässä on ollut pakko oppia luovaksi ja sinnikkääksi.

Maskien tuotanto ja logistiikka oli pystyssä kolmessa viikossa. Tuotanto on t-paitatehtaissa.
Maskien tuotanto ja logistiikka oli pystyssä kolmessa viikossa. Tuotanto on t-paitatehtaissa.

Lue myös: Mia Ehrnroothin kasvosuojabisnes aiheutti palauteryöpyn: Saan vihaviestejä!

”Kyllä välillä väsyttää”

Kesä on kulunut suunnitellen uutta vaatemallistoa, koska Mia aikoo laajentaa liiketoimintaansa. Hän pyrkii olemaan stressaamatta, vaikka bisnekset kaupungissa saavatkin päivän kulumaan nopeasti.

– Jos joku väittäisi, ettei ole tämän kuluneen vuoden aikana ollut uupunut, niin sanoisin hänen valehtelevan. Oli sitten lapsiperhe tai ei, niin kyllä sitä vaan välillä on väsynyt.

Katso kuvat maalle muuttaneen Mian kotipaikasta Seiska Klubista!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!