Johanna Tukiainen

Ensimmäinen kuva vauvamasusta! Johanna Tukiainen iloitsee raskaudesta: Odotan tervettä vauvaa!

17.04.2020 10:16

Tätä on odotettu. Seestynyt kohublondi Johanna Tukiainen, 41, on raskaana ja nyt siunatusta tilasta on julki kuva. Instagram-otoksesta näkyy, että Johannan vatsakumpu on pyöristynyt somasti.

Tässä näkyy vauvamahani 14 viikolla olen ja vauva on todettu täysin terveeksi tähän asti. Valtava siunaus ja lahja! 

Johanna kertoo nykyisestä asuinpaikastaan Tukholmasta, että hän voi varsin hyvin. Pahoinvointi ei ole piinannut odottavaa äitiä.

- Olen saanut täällä erinomaista hoitoa. Kävin ennen pääsiäistä ultrassa ja näin, kun vauva venytteli vatsassani. Sain myös tiedon, että hän on täysin terve. Muutaman viikon päästä saan tietää, odotanko tyttöä vai poikaa.

Kihlasormusko? 

Seiska uutisoi torstaina 16.4. Johannan julkaisseen kuvan, jossa hänellä oli sormus vasemmassa nimettömässä. Kyse ei ole kuitenkaan kihlautumisesta, vaikka moni saattoi niin äkkipäätä luulla.

- Mulla on paljon erilaisia koruja, joita tykkään käyttää. En ole kuitenkaan ryntäämässä saman tien kihloihin. Kihlautuminen on minulle lupaus avioliitosta.

Katso kuva: Johanna Tukiaisen onnen vuosi 2020 - raskaus ja kihlat!

 

sdv

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!