Uutiset
Katso videot!

Ensiesittelyssä Pasin ja Anssin Kyntömies-musiikkivideo: Stigin stunttimies onkin Paratiisihotellin superseksikäs povipommi!

24.10.2018 09:00

Vain reilu vuosi sitten perustettu bilekansan suosikkiduo Pasi ja Anssi julkaisivat vajaa viikko sitten Spotifyssakin menestyneen Kyntömies-kappaleen, jossa kuullaan myös Stigin tuttu ja pehmeä ääni.

Nyt Seiskalla on ylpeys esitellä Kyntömiehen musiikkivideo, jossa Stigin roolissa nähdään Paratiisihotelli-realitystä tuttu kaunotar Sanni Nurminen. Päärooleja vetävät tietenkin itse Pasi ja Anssi.

Yli 15 miljoonaa kuuntelukertaa! 

Millainen prosessi musiikkivideoiden ideoimisessa on?

- Meillä on sellainen pitkäaikainen tapa, että menemme pubiin ja juomme pullon viiniä ja skumppaa. Sinä aikana myös valmistuu musiikkivideon käsikirjoitus. 

Bileduo on tuoreen, mutta menestyksekkään uransa aikana kerännyt pelkästään 15 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Suosiosta kertonee myös se, että energiset keikat vetävät väkeä.

pasi ja anssi

Millanen meno on Pasin ja Anssin keikoilla?

- Yritämme olla livenä mahdollisimman meneviä, ja parhaimmillaan meno on yltynyt sellaiseksi, että olen saanut vasarasta polveen. Taannoisen keikan jälkeen muutama daami tuli kertomaan, että yleensä he ovat hieman tosikkoja, mutta nyt he olivat viihtyneet ja nauttineet täysillä koko keikan ajan. 

Oletteko yhtä huumorimiehiä myös tosielämässä?

- Ehdottomasti! Meidän studiolla viljellään paskaa läppää ja huonoa huumoria ihan jatkuvasti! 

Lopuksi se tärkein, ovatko Pasi ja Anssi sinkkuja vai varattuja?

- Pasi ei kommentoi, mutta Anssi on sinkku!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Miikka Varila
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!