Uutiset

Emilia Bottas paljastaa: Valtteri Bottaksen tiukka F1-neuvottelutilanne heijastuu kotiin asti – ”Tilanne sama jo monta vuotta!”

26.08.2019 18:02

Mercedeksen F1-tallin suomalaistähti Valtteri Bottas, 29, neuvottelee parhaillaan jatkostaan Mercedeksellä ja koko F1-sarjassa.

Valtteri on rentoutunut F1-kesätauon aikana kotikonnuillaan Nastolassa, ja viime sunnuntaina hän osallistui nimeään kantavaan Valtteri Bottas Duathlon -kilpailuun Pajulahdessa.

F1-kuskit elävät kuitenkin myös lomallaan järisyttävien paineiden alla. Kykeneekö Valtteri rentoutumaan edes mökillä, varsinkaan kun miljoonaluokan formulaneuvottelut painavat päälle?

Duathlon-kisassa Valtteria kannustamassa ollut vaimo Emilia Bottas vihjaa, että tiukka neuvottelutilanne saattaa heijastua kotioloihin asti.

Lue lisää: Emilia Bottas avoimena Seiskalle: Vauvahaave siirtyy Valtteri Bottaksen F1-kiireiden takia – ”Tällä hetkellä ei ole oikea aika!”

– Huippu-urheilijoilla ammatissa meneillään olevat asiat voivat aina seurata kotiin. Tilanne on ollut sama jo monta vuotta. Se on mitä se on.

– Olemme aika tottuneet työpaineisiin. Onneksi perhe ja lähipiiri auttavat saamaan ajatuksia muuallekin, Emilia kiittelee.

Mökillä Valtteri paljastaa Emilian mukaan tavallisuutensa.

– Hän on ihan peruskundi. Valtteri tekee, mikä hyvältä tuntuu: rentoutuu, saunoo ja milloin mitäkin.

Lue myös: Hikiset julkkiskuvat julki! Martina Aitolehti hoiperteli tajunnan rajamailla, Mikko Leppilampi karkasi kohukaunottarelta – Akseli Herlevillä hirvittävä helleurakka

Emilia Bottas kuvattuna Valtteri Bottas Duathlonissa.
Emilia Bottas kuvattuna Valtteri Bottas Duathlonissa Pajulahdessa reilu viikko sitten.

 

Teksti:Eetu Ampuja, Lahti
Kuvat:Pasi Murto & All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!