fbq
Uutiset
29.11.2018 12:01
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen, Atte Kajova, Instagram
Kiira ja Petra
Elle: Kiira ja Petra Korpi puolisoineen asuvat kimppakämpässä New Yorkissa! Asunto kaupungin rikkaimmalla alueella: Vuokra kuussa jopa 11 000 euroa!
Uutiset
29.11.2018 12:01
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Timo Korhonen, Atte Kajova, Instagram

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi ja hänen aviomiehensä Arthur Borges ovat asuneet jo toista vuotta New Yorkissa. Tämän vuoden syyskuussa Kiiran sisko, Petra Wettenranta ja hänen miehensä Markku Wettenranta päättivät toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja muuttaa myös New Yorkiin. 

Lue myös: HUHHUH, MIKÄ PILVENPIIRTÄJÄLUKAALI! KIIRA KORVEN JA ARTHUR-RAKKAAN KUUKAUSIVUOKRA YLI 4 000 EUROA – RAKASTAVAISILLA HULPPEAT OLOT 21. KERROKSESSA NEW YORKIN KESKUSTASSA - KUVAT!

Sisaruskaksikko kertoo Elle-lehdessä, että Arthur oli ehdottanut alun perin kimppa-asumista . Nelikolle muuttaminen ei tuottanut ongelmia, sillä Arthur ja Markku ovat tunteneet toisensa lapsuudesta saakka. 

- Hämmentävän moni on ihmetellyt asimisjärjestelyämme - kimppakämppä tässä iässä. Minulle ja Kiiralle ratkaisu oli itsestään selvä, ja luojan lykky myös puolisoille, Petra kertoo Ellessä. 

Nelikolla on myös edessään ensimmäinen yhteinen joulu New Yorkissa.

 

Yksi rikkaimmista

Petra ja Kiira kertovat lehdelle asuvansa Manhattanin Tribecassa. Asunnossa on kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen lisäksi yhteinen oleskeluhuone. Nelikko on löytänyt huonekaluja asuntoonsa, kuten ruokapöydän tuolit ja taulun kehykset, Brooklynistä jätelavalta.

Lue myös: AINUTLAATUINEN KUVAPAKETTI KIIRA KORVEN JA ARTHUR BORGESIN HÄISTÄ! PAPARAZZI TALLENSI HULPPEAT ÖKYHÄÄT KOKO KOMEUDESSAAN – KATSO KUVAT!

yseistä asuinaluetta kuvaillaan yhdeksi Manhattanin rikkaimmaksi lukeutuvaksi alueeksi New Yorkissa. Zillow-sivuston mukaan kahden makuuhuoneen asunto kyseisellä alueella maksaa yli 6300 euroa.

Street Easy -sivustolla kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunto maksaa puolestaan vajaa 11 000 euroa kuukaudessa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »