Vain Seiskassa!
Elastinen.

Elastisen käämit kärähtivät totaalisesti – paljastaa Seiskalle uudenvuoden dramaattiset tapahtumat: ”Muistaakseni ne bileet päättyivät niin, että…”

31.12.2018 15:19

Seiska on välittänyt vuodenvaihteen kunniaksi julkkisten muisteluita uudenvuoden vietoistaan. Tarkemmin julkimot ovat muistelleet uusiavuosia, joiden vietto on syystä tai toisesta mennyt hieman mönkään.

Tähän mennessä esimerkiksi Paula Vesala on tykittänyt totuuden tiskiin ja iskelmätähti Suvi Teräsniska on puolestaan tunnustanut, mikä hänet veti uutenavuotena sohvan pohjalle. Myös kirjailijasuuruudet Kari Hotakainen sekä Tuomas Kyrö ovat kertoneet, miksi uudetvuodet menevät aina "perinteisesti pieleen."

Lue myös: Paula Vesala tykittää totuuden tiskiin ja Marja Hintikka tunnustaa mokansa – näin julkkikset ovat viettäneet uusiavuosia

Lue tämäkin: Tiesitkö? Suosikkikirjailija Tuomas Kyrö vihaa uuttavuotta – myös kollega Kari Hotakaisen uudetvuodet ”perinteisesti pieleen”

Elastisen eräs uusivuosi meni ikäväksi riitelyksi.
Elastisen eräs uusivuosi meni ikäväksi riitelyksi.

 

Rähinä Recordsin räppimoguli Elastinen uppoutuu mietteisiinsä muistellessaan menneitä. Sitten hänen mielensä kirkastuu ja hän pikakelaa loppuvuoteen 2001, sillä hän muistaa suunnanneensa armeijan harmaisiin tammikuussa 2002.

– Lähdimme 3. tammikuuta Andun ja Uniikin kanssa armeijaan. Meillä oli sitä ennen kotibileet Andun silloisen tyttöystävän kämpillä Espoossa, Ela aloittaa kertomuksensa.

– Muistaakseni ne bileet päättyivät niin, että meille kaikille tuli kauheat riidat siloisten tyttöystäviemme kanssa! Siinä oli sitten hyvät lähtökohdat lähteä puoleksi vuodeksi inttiin, hän jatkaa naureskellen.

Lue myös: Elastinen pudotti uutispommin! Paljasti suunnitelmansa Idolsin räppärilupauksen suhteen: muhkea tilipäivä tulossa? – ”Olen sanojeni mittainen mies”

SEISKA TOIVOTTAA LUKIJOILLEEN MITÄ PARHAINTA UUTTA VUOTTA!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!