Uutiset

Elastisella hurjat miljoonabisnekset: yritys teki 400 000 euroa voittoa – 111 000 euron osingot!

27.04.2017 09:30

Suomiräpin ladunavaajalla Elastisella eli Kimmo Laiholla on ainakin miljoona syytä kuuluisaan hymyynsä. Helmikuussa ensi kertaa parkaisseen esikoispojan lisäksi poskisolistin hymyä kirvoittaa matka pankkiin.

Hänen yrityksensä Elastinen Live Arts Oy teki viime vuonna 400 000 euroa voittoa 622 000 euron liikevaihdolla. Vaikka tulos pieneni Elastisen Vain elämää -tilivuodesta 136 000 eurolla, yhtiön kannattavuus on parantunut. Kaiken kaikkiaan firman varat ovat lihoneet yhdeksässä vuodessa liki 1,4 miljoonalla eurolla.

Myös vuodesta 2017 tullee menestys, sillä Elastinen kiertää parhaillaan Suomea Cheekin kanssa Profeettoina. Kiertueeseen kuuluu vappuviikonlopuna kaksi Helsingin Hartwall-areenan loppuunmyytyä keikkaa.

Muhkea käteiskassa

Räppäri on säilönyt yrityksensä sadon älykkäästi. Voitoista 863 000 euroa on sijoitettu arvopapereihin.

Tilinpäätöksen mukaan Elastinen luottaa säästämisessä Taaleritehtaaseen ja Osuuspankin sijoitusvakuutuksiin. Usko on kannattanut, sillä arvopaperit olivat tilikauden päätteeksi yhteensä 61 000 euroa voitolla.

Pahan päivän varalle firmalla on myös kohottava 429 000 euron käteiskassa. Potista saattoi nostaa luottavaisin mielin peräti 111 250 euron osingot.

Yritykset kasvavat

Elastinen on paljastunut vuosien saatossa yhdeksi Suomen musiikkimaailman menestyneimmistä yrittäjistä. Henkilökohtaisen firmansa lisäksi hän istuu kolmen kasvavan yrityksen hallituksessa.

Firmoista tunnetuimpia ovat levy-yhtiö Rähinä Records Oy ja sen tapahtumatuotantoyritys Rähinä Live Oy. Atleettisuudestaan tunnetun räppärin yhtiöistä kolmas on kuntosalibisnes TFW Helsinki Oy.

Yritystrion yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2015 yli 5,2 miljoonaa euroa.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!