fbq
Uutiset
03.06.2020 07:29
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus
BB-perttu
Ei vieläkään hääkellojen kuminaa! Big Brother -legenda Perttu Sirviö viihtyy hanskat kädessä raksalla: "Parisuhde voi hyvin, olemme onnellisia näin"
Uutiset
03.06.2020 07:29
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen ensimmäinen Big Brother -voittaja Perttu Sirviö, 37, asuu Nummelassa avovaimonsa sekä kahden lapsensa kanssa itse rakentamassaan talossa. Hän kertoo, että heidän perhe-elämäänsä kulunut korona-aika on vaikuttanut positiivisesti. 

– Yhteistä aikaa on nyt tietenkin enemmän. Lisäksi meistä on tullut järjestelmällisempiä. Käymme kaupassakin vain kaksi kertaa viikossa, kun ennen saatettiin käydä 26 kertaa kuukaudessa. Lapsetkin ovat itsenäistyneet hurjasti. He menevät ja juoksevat metsiköissä kavereiden kanssa paljon vapaammin kuin ennen. 

Remonttipiiskuri kertoo, että parisuhde avovaimon kanssa voi hyvin. Häitä ei kuitenkaan ole tiedossa.

– Nyt tulisi kyllä edulliseksi mennä naimisiin, kun saisi olla vaan 10 henkilöä häissä mukana! Mutta annetaan ajan kypsyä. Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Olemme onnellisia näinkin, Perttu hymyilee.

Pertulla on Youtubessa Helppoo official -kanava, jossa tarjotaan rakentamiseen liittyvää suunnittelua ja neuvoja.

– Korona-aika ei tunnu miltään, kun on ollut BB:ssä eristyksissä. Nythän voi kuitenkin käydä kaupassakin.  Oman koronaleirini kävin jo 15 vuotta sitten, Perttu sanoo. 

hh

Rakennustyöt pitävät BB-Pertun kiinni leivänsyrjässä.

xx

Perttu voitti Mari Kakon juontaman Big Brotherin vuonna 2005. 

sss

"Kannattaa olla ohjelmassa täysillä mukana. Se näyttää telkkarissa hyvältä", Perttu neuvoo tulevan kauden BB-kilpailijoita.