Uutiset

Ei noteerannut fanejaan! Huumekohussa ryvettynyt Jari Sillanpää häipyi keikalta suoraan yöhön!

29.06.2018 07:45

Huumekohussa rypenyt Jari Sillanpää esiintyi juhannuspäivänä (23.6.) Keski-Suomen Hankasalmella. Täpötäysi sali toivotti Jarin tervetulleeksi raikuvien aplodien saattelemana, arviolta Hangan lavalla oli reilusti yli tuhat Siltsu-fania.

Keikkapaikalle Jari saapui juuri ennen keikkaa. Siltsun virolaista miesystävää Siim Bahmatovia ei juhannuksen keikkareissulla mukana näkynyt.

Kuningas poistui puoli tuntia keikan jälkeen. Lukuisat fanit olisivat halunneet nimmareita, yhteiskuvia ja vaihtaa sanasen, mutta Siltsu ei noteerannut heitä mitenkään vaan hyppäsi Mersun takapenkille, joka kurvasi pois paikalta juhannusyöhön.

Juhannussunnuntaina Siltsu nähtiin matkustavan laivalla miesystävänsä luo Tallinnaan.

 

Jari nousi pian keikkansa jälkeen autoonsa eikä jäänyt juttelemaan faneilleen.
Jari nousi pian keikkansa jälkeen autoonsa eikä jäänyt juttelemaan faneilleen.

 

Isot lavat hylkäsivät

Jari Sillanpää ehti olla vuosien ajan kangasniemeläisen Syvälahden Viihdekeskuksen vakioesiintyjiä juhannuksena. Maaliskuussa kuitenkin tapahtumajärjestäjä kertoi Facebook-sivullansa joutuvansa perumaan Sillanpään keikan huumekäryjen vuoksi.

Yksi Suomen suurimmista tanssilavoista, Someron Esakallio hylkäsi Sillanpään jo viime juhannuksen jälkeen.

– Teimme jo viime vuonna päätöksen, että emme käytä häntä enää, Esakallion edustaja Matti Oksanen kertoi huhtikuussa Ilta-Sanomille.

– Hän tuli meille viime vuonna juhannuskeikalle suoraan Himokselta. Sanotaan niin, että keikka meni kohtuullisesti, mutta ei hän ollut enää se oma entinen itsensä, Oksanen kertoi tuolloin päätöksen syistä.

Lue lisää Jari Sillanpään juhannuskeikasta torstaina ilmestyneen Seiskan extra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!