fbq
Uutiset
16.01.2020 20:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Janni Hussi & Joel Harkimo.
Ei jäänyt sanattomaksi! Janni Hussi kuuli Seiskalta, että Hjallis Harkimo missasi hänen radiodebyyttinsä – lähetti välittömästi nokkelat terveiset takaisin
Uutiset
16.01.2020 20:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Yksi kolmikko oli ylitse muiden, kun valtava määrä arvovaltaisia vieraita saapui torstai-iltana Urheilugaalaan. Eikä kyseessä edes ollut urheilijoiden muodostama trio.

Liikemiespoliitikko Hjallis Harkimo, hänen poikansa Joel ja viimeksi mainitun avovaimo Janni Hussi paistattelivat pitkään salamavalojen räiskeessä. Jossain vaiheessa Hjallis ehti vaihtaa muutaman sanasen Seiskan kanssa.

Paikan päällä punaisella matolla päivystänyt reportterimme halusi tietää, mitä mieltä Hjallis oli miniänsä Jannin radiodebyytistä. Hyvinvointivalmentajana ja somepersoonana tunnettu kymenlaaksolaiskaunotar aloitti äskettäin viikonloppujuonnot Radio Suomipopilla.

– En muutes kuunnellut! Tosin hän on ollut käsittääkseni vasta kerran vetämässä suoraa lähetystä, ja olin ikävä kyllä silloin muualla, Hjallis tunnusti Seiskalle.

Lue myös: Janni Hussi aloitti Radio Suomipopilla – radion suurkuluttaja Hjallis Harkimo kuittasi mielipiteensä miniänsä juontodebyytistä: ”Ikävä kyllä”

Blaa.

Sattumalta sama sävy?

Jannin ja Joelin vapauduttua kuvaajien sarjatulesta pariskunta piipahti Seiskan juttusilla. Kaksikko suorastaan säteili saman sävyisissä romppeissa: Joel tyylikkäässä samettipuvussa, Janni puolestaan upean vihertävässä luomuksessa.

– Satuimme tällä kertaa löytämään yllemme samaa sävyä, Joel rykäisi.

– Itse asiassa olen suunnitellut tätä mekkoani ja väriä jo pidempään. Kiva, kun Jollekin löysi mätsäävän sävyn, iloinen Janni korjasi.

Lue myös: Hiihtäjäkaunotar Anita Korva saapui Urheilugaalaan hävyttömän komean Henri-rakkaansa kanssa - ensimmäinen yhteiskuva!

Janni Hussi & Joel Harkimo.

Tuplaflunssa lähetyksestä

Urheilugaalan loisteessa ei olisi arvannut Jannin vasta sairastaneen flunssaa. Tai oikeammin tuplaflunssaa, sillä debyyttilähetyksen tuoma jännitys Suomipopin taajuudella laukaisi lenssun uudelleen.

Lue myös: Herranjestas, mikä halkio! Tältä pikajuoksija näyttää punaisella matolla - onko Lotta Harala Urheilugaalan kuningatar?

– Kun se jännitys radiostudiossa laukesi, niin luulen sen antaneen sysäyksen uuteen flunssaan. Mutta muutoin olen mielettömän iloinen siitä, että olen saanut tällaisen mahdollisuuden päästä heti tekemään kuningaskanavalle radiota! Janni iloitsi.

– Se ensimmäinen lähetys vain jännitti ihan hirveästi enkä ehkä siksi ollut parhaimmillani. Odotan rentoutuvani, ja kunhan tekniikka tulee vielä tutummaksi, pääsen keskittymään enemmän sisältöön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaikkesa antanu! 😹💪🏻 Elämäni eka viikonloppu oman radioshown parissa on taputeltu ja jännitti niin paljon, et flunssa laukes uusiks lähetysten jälkeen. 😅 . . Sain teiltä niin paljon tsemppiä viikonloppuun. Välillä musta ihan tuntui että olisitte olleet mun kanssa studiossa sanomassa että kaikki menee hyvin. Lämmin ja nöyrä kiitos jokaisesta viestistä. Kaikki vinkit otetaan vastaan ja koitan kehittää omaa tekemistä teille mieluisammaksi. 🙏🏻 . . Sain paljon myös viestejä siitä, että uskalsin reilusti kertoa että jännittää. Jännittäminen on mulle ihan tuttu tunnetila, usein se kuitenkin on enemmän ”🦋 mahassa” -tyylinen tunne, kuin sellainen mitä nyt viikonloppuna koin. . . Ensinnäkin, en oikein ollut saanut nukuttua ensimmäistä lähetystä edeltävinä öinä. Ja lähetysaamuna taas jännitin, että varmasti herään kelloon. Olin laittanut itselleni 4 eri herätystä ja pilkin jo pitkän aikaa ennen kellon soittoa tarkkailemassa kuluvaa vuorokauden aikaa. Herätyksen jälkeen oli kauhea taistelu saada puuro alas, mutta kädet täristen pakotin itseni syömään, jotta jaksaisin. . . Studiolle päästessäni pässä alkoi humista. Höpötin itselleni ääneen mitä pitää tehdä, missä on kahvia ja mistä napista valot menikään päälle. Aivot napsahti jollekin ihmeelliselle autopilotille, jotka vaan keskittyi suorittamaan asioita yksi steppi kerrallaan. . . Kun nostin luurit ensimmäisen kerran päähän ja painoin mikin suoraan lähetykseen, tunsin miten mun ääni alkoi väristä. Vaikka yritin, tuntui etten pystynyt tekemään sille mitään. Ihan kun olisin seurannut itseäni jostain kauempaa pystymättä vaikuttaa tekemiseeni. Korvissa tinnitti ja humisi samalla kun kuulin oman tähtitieteellisen sykkeeni. Kädet havisi kuin haavan lehdet ja tuntui etten saa henkeä. Ajattelin että tää kyllä helpottaa varmasti tunnin sisään, kun vaan saan homman käyntiin. No ei muuten helpottanu. . . MUT MÄ SELVISIN! Ja kun tajusin että eka lähetys on ohi, enkä sotkenut koko valtakunnallista radiota, taputin itseäni verbaalisesti olalle. JA MITEN SIISTIÄ OLIKAAN! Vaikka olin ihan 💩halvauksen kourissa, tajusin että tää on niin mun juttu! 😍 Kiitos kun ootte menossa mukana! 🙏🏻Kiitos @radiosuomipop 🙌🏻 Eteenpäin!

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Terkut Hjallikselle

Jannia alkoi vain naurattaa kuullessaan, ettei hänen appiukkonsa kuullut radiodebyyttiään. Sitten lähti nokkelat terveiset takaisin.

– Noh, se löytyy Suplasta jälkikäteen! kouvolalainen heitti pilke silmäkulmassa.

Sen sijaan Jollelta rakkaansa radioshow ei jäänyt vahingossakaan väliin.

– Se oli todella hyvä, todella hyvä. Kuuntelin sen lähetyksen ja Janni veti niin hyvin, ettei olisi uskonut, että hän vetää vasta ensimmäistä lähetystään.