fbqEevi Teittinen kauppaa törkyhintaista ökykotiaan - syynä avoliittoaikeet? | Seiska
Katso kuva!
Eeevi Teittinen aikoo myydä asuntonsa

Eevi Teittinen kauppaa törkyhintaista ökykotiaan - syynä avoliittoaikeet?

Uutiset | 19.06.2017 13:57

Fitnesspäiväkirjat-tv-sarjasta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Eevi Teittinen, 28, kertoo blogissaan, että aikoo myydä kotinsa. Eevi on asunut upeassa ökylukaalissa vuodesta 2015, jolloin hän ja räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen, 36, ostivat sen yhdessä.

Viime kesäisen eron jälkeen Eevi jäi asumaan sinne kämppiksensä, fitnesspiireistäkin tutun Linda Paldaniuksen kanssa. Asunnon ostohinta oli myynti-ilmoitusten mukaan 880 000 euroa vuonna 2015. Pariskunta teki taloon ison remontin, joten jää nähtäväksi millaisen hinnan Eevi laittaa kodilleen.

TAUSTAA: SUOMALAISRÄPPÄRI JA FITNESS-KAUNOTAR: YLLÄTYSERO! LUE EROTILITYS!

Hulppea 300-neliön paritalo sijaitsee Helsingin Oulunkylässä. Talo on tuttu useista sisustuslehdistä ja Kaisa ja luksuskodit -tv-sarjasta. Talo on myös tunnettu sisustusarkkitehti Vertti Kiven entisenä asuntona.

TAUSTAA: EEVI TEITTINEN SINKKUNA JO VIISI KUUKAUTTA: JOKO SAA DEITTAILLA?

Kolmikerroksisessa luksuskodissa on yhtiöjärjestyksen mukaan neljä huonetta, avokeittiö, sauna kylpyhuoneineen ja askartelutila. Keskikerroksesta löytyy iso olohuone, josta avautuu näkymä sisäpihalle sekä tilavalle uima-altaalle. Yläkerroksen avokeittiöstä pääsee yläterassille.

Eevi teittinen myy asuntonsa
Eevin hulppea koti Pohjois-Helsingissä on televisiosta ja sisutuslehdistä tuttu näky.

TAUSTAA: AVOIMESTI YHDESSÄ: EEVI TEITTINEN JULKAISI YHTEISKUVAN UUDEN RAKKAANSA UFC-TEEMU PACKALÉNIN KANSSA!

Uusi suhde myyntipäätöksen taustalla?

Eevi on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan UFC-vapaaottelusarjassa menestyneestä Teemu Packalénista, 29. Tuore pari on viihtynyt yhdessä tiiviisti.

Eevi ja Teemu palasivat hiljattain lemmenlomalta Rodokselta. Ehkäpä pariskunnan välit ovat jo niin lämpimät, että he suunnittelevat yhteisen kodin perustamista.

 

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!