fbqEevi Teittinen ja Teemu Packalén: "Meitä kutsuu pian Kanada ja siellä luvassa hieman erilainen arki" | Seiska
Eevi ja Teemu

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén: "Meitä kutsuu pian Kanada ja siellä luvassa hieman erilainen arki"

Uutiset | 11.01.2019 10:49

Fitness-kaunotar Eevi Teittinen kertoo tuoreessa blogipostauksessaan suuntaavansa kuun lopulla Kanadaan avomiehensä, vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

KATSO MYÖS: GRRR, MIKÄ BIKINIKROPPA, EEVI TEITTINEN: "OOO SEXY WUMAN" - KATSO UPEAT LOMAKUVAT DUBAIN AURINGOSTA!

Blogipostauksessaan Eevi kertoo pariskunnan arjen pyörivän Teemun urheilu-uran ympärillä. Aiemmassa elämässään, avoliitossa räppäri Uniikin kanssa, Eevi oli perheen urheilija. Nyt hänen roolinsa on vaihtunut tukijoukkoihin.

Tämä ei ole mitään helppoa hommaa, vaikka urheilijoiden, sekä heidän puolisoiden elämää usein ihaillaankin. Samat vaikeudet tässäkin arjessa on, vain eri muodossa. (...) Meillä ei ole käsitystä vielä siitä, millainen on meidän normaali, mutta luulen sen elävän jollakin tavalla aina. Se hyvyys, rakkaus, nauru ja tasapaino kasvakoon tänä vuonna. Sitä toivon. 

Muutoksia pariskunnan arkeen on ainakin luvassa.

Nyt luvassa olisikin kokonainen kuukausi Kanadan maaperällä. Joku muu saattaisi ahdistua, mutta en minä. Vaikka lähtö tuleekin yllättäen ja laukut pakataan jo tämän kuun lopussa, odotan tuota kuukautta täynnä intoa. Reissu tulee vaatimaan paljon, mutta uskon sen myös antavan paljon. Teemu lähtee sinne treenaamaan, minä pyrin olemaan tulkkina ja hoitamaan omia hommiani niin paljon kuin etänä kykenen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!