fbq
Uutiset
06.02.2018 13:13
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
janne kataja
"Edes oma äiti ei enää tunnista!" - Janne Kataja teki radikaalin ulkonäkömuutoksen: Napakymppi-juontaja on nyt posliiniposki!
Uutiset
06.02.2018 13:13
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Suomen suosituimpien juontajien joukkoon lukeutuva Janne Kataja on luopunut naamakarvoituksestaan. Napakympin keulakuva on nimittäin ajanut niin partansa kuin viiksensäkin pois. 

Lue lisää Napakympistä: Oho, suositun radio-ohjelman juontaja sai oman drinkin – vain harvat ja valitut pääsevät maistamaan!

Sen lisäksi leikkuri on käynyt käsiksi Jannen hiuksiin. Maanantaina Instagramissa julkaisemansa kuvan perusteella Jannella on nykyään trenditukka, eli sivuilta lyhyt ja päältä pitkä ananas-tyyli. 

- Kääk! Mitä on käynyt meikäläisen parralle, viiksille ja hiuksille? Ivaloon matkalla ollut Janne kyseli lentokoneessa otetun kuvan kuvatekstissä.

On sanomattakin selvää, että Janne näyttää huomattavasti nuoremmalta uudessa lookissan, mutta yksi kommentoija näki pienellä viilaamisella yhdennäköisyyden yhden historian hirmun kanssa. 

- Jos laitaisi pienet viikset niin tulisi mieleen kaveri saksasta, eräs kommentoija viitaten ilmeisesti Adolf Hitleriin. 

Erityisesti kommentoijat ovat kuitenkin sitä mieltä, että Janne näyttää uudessa karvattomassa tyylissään harvinaisen nuorelta komistukselta. 

- Nyt Janne näytät todella komealta ja nuorelta. Hyvä Janne, kommentoi eräs nainen.

- Sua ei tunnista enää ees oma äitis, kommentoi toinen.