fbq
Uutiset
21.08.2020 14:13
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Maisa Torppa
Dramaattinen takaisku: Maisa Torppa jättäytyi pois Farmi-ohjelmasta vakavan sairastumisen takia - "Pettymys on kova!"
Uutiset
21.08.2020 14:13
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Kohukaunotar Maisa Torppa joutui jättäytymään Farmi-ohjelman kuvauksista.

Maisa joutui sairaalaan tämän kuun alussa, kun hänellä todettiin aivokalvontulehdus. Sairastumisensa takia hän joutui jättäytymään pois Farmin kuvauksista, jotka ovat käynnissä parhaillaan. Maisa kertoi päätöksestään Instagram-tilillään. 

- Useampi viikko meni kuitenkin sairastaessa ja yhdessä tuotantoyhtiön ja lääkäreiden kanssa tulimme siihen tulokseen, että terveys on pakko laittaa etusijalle. Tarvitsen vielä toipumisaikaa, enkä ole tarpeeksi vahva osallistumaan maatilan töihin. Pettymys on kova ja viimeiseen asti toivoin nopeaa paranemista! Lähetänkin kaiken ylimääräisen energian ja tsempit Farmilla kilpaileville kavereille, Maisa kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Taustaa: Maisa Torppa suoraan sairaalavuoteelta tosi-tv-ohjelmaan! Tässä ovat 14 uutta Farmi-tähteä: Timo Jutila, Miss Suomi ja Mikael Jungner vetäytyvät askeettisiin oloihin

Maisan piti liittyä ohjelmaan kesken tuotantokauden, yllätyksenä muille kisaajille, mutta yllätys jäi toteutumatta.

Maisa kertoi tilanteestaan myös Instagramin videotarinassaan..

- Ketuttaa aivan älyttömästi. Minä kilpailuhenkisenä olisin halunnut olla mukana hyvällä fiiliksellä, mutta ei auta, on pakko laittaa terveys etusijalle, Maisa sanoi.

Maisan jäätyä pois Farmi-kisasta ohjelmassa mukana ovat ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan "Uniikki" Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, kauppiaan rouva Minttu Kaulanen, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, lastenhoitaja Pia Nykänen, realitytähti Sauli Koskinen, näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä leijonalegenda Timo Jutila.