Hyppää pääsisältöön
alan walker

Dj-supertähti julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan suomalaisrakkaansa kanssa – söpö pari poseeraa Suomenlinnassa!

Seiska uutisoi viime vuoden marraskuussa, että supersuosittu norjalais-dj Alan Walker on jo muutaman kuukauden ajan viihtynyt helsinkiläisen Viivin kanssa. Parin suhde voi ainakin sosiaalisen median julkaisujen perusteella paremmin kuin hyvin, sillä Viivi on jo pidempään kulkenut rakkaansa mukana ympäri maailmaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being a tourist in Finland with the best tour guide 🇫🇮

Henkilön Alan Walker (@alanwalkermusic) jakama julkaisu

Lue lisää: Huhhuh, dj-supertähti Alan Walker rakastui tyrmäävään suomalaiskaunottareen – Viivi työskenteli vielä viime kesänä Linnanmäellä!

Tällä hetkellä nuoret kyyhkyläiset ovat Suomessa. Asia paljastuu Alanin julkaisemasta valokuvasta, joka on napattu Suomenlinnassa. Kyseessä on myös ensimmäinen yhteiskuva, jonka Alan on rakkaansa kanssa julkaissut. 

Viivin Instagram-tilillä on useita otoksia, jossa pari poseeraa onnellisena yhdessä.  Esimerkiksi viime viikolla Viivi ja Alan juhlivat yhdessä Norjan kansallispäivää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had an incredible time in Berlin last night!! Thank you all for coming🙌🏼

Henkilön Alan Walker (@alanwalkermusic) jakama julkaisu

Viivin sydämen valloittanut Alan nousi maailmanmaineeseen vuonna 2016 Faded-kappaleella. Single myi kultaa ja jopa platinaa peräti 23 maassa, ja sitä kuunneltiin digikanavissa yli 1,6 miljardia kertaa. Se oli myös vuoden 2016 kuunnelluin kappale Suomen Spotify-musiikkipalvelussa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!