Seiska

Dj Amanda Harkimo innoissaan Seiskan pikkujouluristeilystä: Heitämme Suvi Pitkäsen kanssa comeback-keikan!

Uutiset | 10.09.2017 11:00

Seiskan juhlavuosi huipentuu marraskuussa upeasti Seiskan 25 v. -pikkujouluristeilyyn. Juhlaristeily järjestetään Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan 9. marraskuuta 2017. Risteilykansaa tanssittaa seksikäs dj-duo Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen.

− Lähden risteilylle todella hyvällä fiiliksellä. Emme ole tehneet Suvin kanssa yhteiskeikkoja vuoteen, joten Seiskan pikkujouluristeily on suuri comeback-keikkamme, Amanda hehkuttaa.

Amanda on nähty Seiskan risteilyillä aikaisemminkin, ja hän tietää juhlien olevan railakkaat ja kosteat.

− Seiskan risteilyillä sattuu ja tapahtuu. Minä ja Suvi olemme melkoinen vauhtikaksikko, joten mitä tahansa voi tapahtua. Meitä kannattaa tulla moikkaamaan dj-kopille, niin napataan selfieitä!

Amandan ja Suvin lisäksi Seiskan pikkujouluristeilyllä nähdään lukuisia suomalaisten rakastamia artisteja, muun muassa Janna, Vicky Rosti sekä Freeman ja Menneisyyden vangit. Karaokessa voi päästä laulamaan CatCatin ja Matti Nykäsen kanssa.

Pikkujouluristeilyn risteilyisäntänä toimii Jethro Rostedt ja risteilyemäntänä iki-ihana Martina Aitolehti!

Jethron isännöimässä Seiska-bingossa voit voittaa huimia palkintoja, muun muassa 777 euron pääpalkinnon!

Kirsikkana kakun päällä Scandinavian HUNKS esittää uuden seksikkään sänkynumeronsa Sleep with Hunks, joka on täynnä silmäkarkkia ja viettelevää menoa.

Hyödynnä huipputarjous: kaksi yhden hinnalla! Tarjous on voimassa 7.-17.9. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia ja vain uusia varauksia. Varaa matkasi Matkavekan verkkosivuilta.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!