fbq
Uutiset
22.07.2018 20:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Ari Lahti
Korkokengät aiheuttivat vaivaa Meiju Suvakselle.
Diskokuningatar Meiju Suvas: Korkokengät vioittivat jalkapöytäni!
Uutiset
22.07.2018 20:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Ari Lahti

Laulaja Meiju Suvas on tänä kesänä laulattanut kansaa Linnanmäellä yhteislauluilloissa. Yksi yhteislauluilta on vielä jäljellä, keskiviikkona 8. elokuuta.

Lue myös: Iskelmätähti Meiju Suvaksen jälkikasvu ahertaa kesätöissä – ”Haluan opettaa, ettei raha kasva puussa, eikä bensa ole ilmaista!”

Linnanmäki tuli Helsingissä syntyneelle ja varttuneelle laulajalle tutuksi jo teininä, sillä siellä sijaitsi Luola-niminen disko. Meijuhan on aikakautensa diskokuningatar, ja on ollut jopa diskotanssin opettajana Aira Samulinin tanssikoulussa.

– Kävin 1970–1980-lukujen taitteessa tanssimassa ainakin viitenä iltana viikossa. Lähdin silti aamuisin reippaana kouluun tai töihin.

Lue myös: Laulaja Meiju Suvas hautasi ahdistelijamiehet ö-mappiin – ”Kukaan heistä ei onnistunut saamaan haluamaansa!”

Valitettavasti diskoharrastus on syynä ainoaan vaivaan, joka Meijulla nykyään on riesanaan.

– Käytin aina korkeita, piikkikorkoisia kenkiä, koska se kuului diskomuotiin. Ajan saatossa korkkarit vioittivat jalkapöytäni, ja kävelyni on joskus kivuliasta.

– Nykyään sanon korkkareita käyttäville nuorille naisille, että miettikää kävelevänne samoilla jaloilla satavuotiaaksi. Tasapohjaisilla kengillä askeltaminen on terveellisempää, ja parin sentin korot ovat ihan riittävät.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »