Katso kuva!
Neumann pysäköi huolimattomasti.

Dingon Neumannin pysäköinti ihmetytti: Mersu tökerösti jalkakäytävällä – kuva!

10.11.2018 07:15

Dingo-laulaja Pertti Neumannilla lienee opettelemista liikennesäännöissä.

– Hänen Mersunsa oli pysäköity sunnuntaina osittain jalkakäytävälle Helsingin Töölössä. Nipaa ei näkynyt eikä kuulunut, joten mistään lyhytaikaisesta ajoneuvon pysäyttämisestä ei ollut kysymys, kadulta kerrotaan.

Neumannin Mersu.

Lue myös: Dingo uudisti kokoonpanonsa – ensimmäinen naisjäsen mukaan: ”Allekirjoittaneella ei joitakin vuosia sitten olisi tullut mieleen, että nainen soittaisi Dingossa!”

1980-luvun supertähteä työllistää tänä syksynä sekä soolokeikat että Dingo-yhtyeen keikat. Kokoonpanonsa uudistanut Dingo koki kesällä dramaattisia hetkiä, kun rumpali Saska Ketonen joutui keikan jälkeen sairaalahoitoon. Muusikko oli vain päivää ennen Iskelmäkesä-festivaalien keikkaa kaatunut pahasti lempilajissaan motocrossissa.

Lue myös: Haima repesi kahtia, Dingo-rumpali Saska Ketonen soitti keikan jeesusteippiin käärittynä – hurja kuva!

– Siinä olisi voinut käydä tosi huonosti, jos hän olisi mennyt keikan jälkeen hotelliin nukkumaan. En tiedä, olisiko hän koskaan herännyt. Onneksi puolisoni ja autonkuljettaja tajusivat tilanteen vakavuuden ja veivät hänet sairaalaan. Aikamoinen selviytymistarina, Neumann kertoi Seiskalle läheltä piti -tilanteesta lokakuussa.

Lue lisää: Rumpalin haima repesi kahtia - Pertti Neumann avautuu yhtyekaverinsa pahasta loukkaantumisesta: Siinä olisi voinut käydä tosi huonosti!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!