Dannyn ja Erika Vikmanin avoin tilitys: Tällaista on suhteemme arki – ”Tiedämme molemmat, mikä on homman nimi!”

Uutiset | 30.05.2018 09:01

Viime viikon torstaina (24.5.) ilmestynyt Seiska sisältää poikkeuksellisen rehellisen parisuhdehaastattelun. Ääneen pääsee yksi Suomen seuratuimmista ja aikoinaan myös kohutuimmista sydänkäpysistä, musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsanen, 75, ja vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman, 25.

Aukeaman mittaisesta haastattelusta käy harvinaisen hyvin ilmi, että kaksikon välinen rakkaus on aitoa. Erika arvelee lehtemme sivuilla heidän parisuhteensa toimivan juuri siksi, että heillä molemmilla riittää omia asioita mietittävänä.

– On vain onni, ettei kumpikaan itke ikäväänsä. Ja sittenhän niitä yhteisiä hetkiä osaa myös arvostaa eri tavalla.

– Me molemmat tiedämme, mikä on homman nimi. Ymmärrämme, mitä tämä ammatti edellyttää ja mitä se suhteeltamme vaatii, Danny lisää ja intoutuu sitten kehumaan kultaansa:

– Jo silloin kun tutustuin Erikaan, hänen määrätietoinen tapansa tehdä töitä kävi hyvin selväksi. Erika on erittäin ahkera nainen!

Danny & Erika Vikman.

Toisinaan työt seuraavat kotiin. Erika myöntää työtilanteen ja mahdollisen stressin heijastuvan suoraan parisuhteeseen.

– Kun töissä menee hyvin, kotonakin menee hyvin. Jos toisella on työhuolia tai vastaavia, niin silloin saattaa sanoa jotain kiukuspäissään…. Mutta niin se on varmaan jokaisessa parisuhteessa, hän arvelee.

Danny hymähtää, että Erikan ”täytyy antaa olla ihan rauhassa” saapuessaan töistä kotiin.

– Hän heittäytyy sänkyyn ja ottaa puhelimen käteen. Sitä hänen täytyy saada selata aikansa, ennen kuin voin jutella hänelle mitään.

Danny & Erika Vikman.

Oma rauha ja tila ovat omanlaistaan luksusta. Toisaalta charmantilta isännältä olisi myöskään turha toivoa sen kummempia kynttiläillallisia yllätykseksi. Ainakin, mikäli Erikaa on uskominen.

– Danny ei ole mikään hemmottelutyyppi! Erika nauraa.

– Emme ole kyllä kumpikaan mitään kokki kolmosia. Nauramme sille asialle, mutta välillä myös katsomme toisiamme syyttävästi silmiin.

Yhteisestä taipaleestaan rakastavaiset eivät kuitenkaan tunne pätkääkään syyllisyyttä. Ei, vaikka suuren yleisön mielipide oli etukäteen arvattavissa.

– Tiesimme silloin aikoinaan saavamme karmean palauteryöpyn ikäerostamme. Silloin päätimme, että elämme vain päivän kerrallaan. Ja niin olemme tehneet jo yli 800 päivää, Danny myhäilee.

Danny & Erika Vikman.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!