Hyppää pääsisältöön
Danny ja Pekka-veli muistelevat lapsuuttaan.

Dannylla ja Pekka-veljellä rankka lapsuus – ”Jouduimme selviämään kahden kesken!”

Laulaja Danny, 76, lähti tapaamaan pikkuveljeään Pekka Lipsasta, 74, Yhdysvaltoihin, jossa Pekka on asunut jo 40 vuotta.

Pekka, lempinimeltään Augie, johdattaa veljensä sekä Seiskan reportterin ja kuvaajan peremmälle ei-niin-matalaan majaansa.

Lue myös: Laulaja Danny löysi Pekka-veljensä Amerikasta: ”Käyn luonasi aivan liian harvoin” – kuvat helteisestä Texasista Seiskassa!

Houstonilaisen omakotitalon taulut muistuttavat menneestä, Suomesta. Yläkerrassa Pekan työhuoneesta löytyy Danny-rekvisiittaa, kuten juhlakiertueesta kertova viiri.

Valokuvista monessa näkyy menneitä vuosikymmeniä Raumalta ja Helsingistä: Ilkka ja Pekka pikkupoikina sekä isä Pentti ja äiti Magda.

Lue myös: Tunnistatko?! Tältä iskelmälegenda Danny näytti pikkupoikana – kuva!

– Isä ja äiti erosivat hyvin nuorena. Jouduimme Pekan kanssa selviämään kahden kesken koulun loppuun saakka. Etunamme on aina ollut, että meillä on toinen toisemme, Danny painottaa.

– Ja meillä on todella hyvät välit! Ikinä ei ole ollut mitään toisiamme vastaan, vaan olemme aina tukeneet toinen toistamme, Pekka komppaa.

Lue lisää ja katso kuvat Dannyn vierailusta veljensä luona Seiska Klubista!

Eetu Ampuja - Seiska Texasissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja, Houston
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!