Katso kuva!

Danny, 77, pelkääjän paikalla! Nuori mysteeriblondi kuskasi laulajalegendaa kesäautolla – kuva!

Uutiset | 29.07.2020 06:01

Ilkka ”Danny” Lipsasen, 77, rinnalla on koko kesän ajan kulkenut vaalea nuori neito. Viime viikolla Seiska paljasti, että laulajaa liki 60 vuotta nuoremman naisen henkilöllisyys on nyt selvinnyt.

Dannyn 19-vuotias seuralainen on kirjoittanut ylioppilaaksi pohjanmaalaisesta lukiosta tämän vuoden keväällä.

Lue myös: Dannyn naiskuviot hämmentävät Raumalla – mysteeriblondi on tämän kevään ylioppilas!

Kaksikko on nähty usein keskustassa hoitamassa asioitaan, kuten ostoksilla kaupassa ja asioimassa postissa.

Danny pelkääjän paikalla

Seiskan paparazzi ikuisti mysteerinaisen kertaalleen jo ennen juhannusta. Danny istui pelkääjän paikalla, kun neito ajoi laulajan nimissä olevaa Smart-kesäautoa.

Raumalla kuvattu neito on viihtynyt Dannyn mökillä läpi kesän. Erikan vieraillessa kaupungissa vaaleaverikköä ei ole näkynyt.
Raumalla kuvattu neito on viihtynyt Dannyn mökillä läpi kesän. Erikan vieraillessa kaupungissa vaaleaverikköä ei ole näkynyt.

Lue myös: Dannyyn liitetyltä mysteeriblondilta paljonkertovia somepäivityksiä: 19-vuotias kaunotar poseeraa tiukoissa lateksisortseissa laulajan Mersuun nojaten!

Kaksikko ajoi Dannyn mökiltä Rauman matkahuoltoon, josta laulaja haki paketin naisen odotellessa autossa. Sieltä matka jatkui paikallisen leipomon pihaan, ja autoon kiikutettiin kassillinen lämpimäisiä.

Leipomolta he suuntasivat takaisin Dannyn hulppealle kesänviettopaikalle, joka sijaitsee noin kymmenen minuutin matkan päässä Rauman keskustasta.

Lue myös: Danny ja nuori mysteeriblondi herättivät huomiota kaupungilla – ”Laski katseensa välittömästi!”

Nuori nainen ei poistunut retken aikana autosta kertaakaan, eivätkä he loppupäivästä enää poistuneet Ison D:n tiluksiltakaan.

 

 

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Olli Suominen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!