dana mononen

Dana Mononen edustaa Suomea Miss Maailma-kisassa, vaikka ei yltänyt edes finaaliin - IS:n mukaan äiti on Miss Suomi -kisan yhteistyökumppani!

08.11.2019 12:21

Miss Suomi -tiedotti tänään perjantaina, että 2. perintöprinsessa Riikka Uusitalo ei osallistu Miss Maailma -kilpailuun töiden ja opiskelun vuoksi. Riikan tilalle on valittu Dana Mononen, jota ei nähty edes kilpailun finaalissa, vaan hänen matkansa tyssäsi jo ennen sitä. 

dana mononen

Ilta-Sanomat raportoi mielenkiintoisesta yksityiskohdasta, että Danan äidin, Jaana Monosen vaateliike oli Miss Suomi -kilpailun yhteistyökumppani. Kisan vetäjä Sunneva Kantola kuitenkin tarkentaa, ettei Danan Miss Maailma -pestillä ole mitään tekemistä Miss Suomen ja Jaanan liikkeen yhteistyön kanssa. 

- Se on aivan sattumaa. Jos Dana olisi ollut finaalikymmenikössä, niin sitten tällaista yhteistyötä ei olisi tehty. Hän ei ollut finaalikymmenikössä ja nyt kilpailu on ohi. Nämä ovat kaksi erillistä asiaa, eikä se liity tähän, Kantola toteaa lehdelle.  

Meikki: Christian Hedman 

Hiukset: Salon Bella Pelo / Maija Kaunisto 

Lue myös: Japanilainen liikemies teki perintöprinsessa Jutta Kyllöselle kiinnostavan tarjouksen - lue lisää!

miss suomi

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Aki Havukainen / BPmediat

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!