Cheyennen rintariita paisuu: nännit eri kohdissa ja 10 000 euron lasku!

Uutiset | 29.12.2016 21:00

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen ajautui taannoin riitaan The Look -kauneusklinikan kanssa, joka yhteistyösopimuksen voimin tarjosi Cheynnelle rintaimplantteja edullisemmalla hinnalla. Cheynne antoi asiasta kuukausi sitten haastattelun muun muassa Helsingin Sanomiin, mutta sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Cheyenne avautuu jupakan tuoreista käänteistä blogissaan. Riita on henkilöitynyt Cheyenneen ja The Lookin Suvi Pitkäseen.

Leikkaus suoritettiin Tallinnassa. Matkalla Cheyennelle kerrottiin, että leikkaus joudutaan todennäköisesti tekemään kahdessa osassa.   

Ensin hänelle tehtäisiin rintojen kohotusleikkaus ankkuritekniikalla ja sen jälkeen myöhemmin silikonileikkaus.

Päästyäni kirurgin puheille kävi ilmi, että hän ei olisi edes suostunut implantointiin, mikä herätti itsessä ajatukset siitä, että tiesikö Suvi asiasta jo ennen matkaamista Tallinaan. 

No eipä siinä, mutta sitten kävi ilmi tämä ankkurileikkaus. Kyllä sen tiedän, että arvet hälvenevät ajan kanssa, eikä se ongelma olekaan, vaan se, että moisia arpia ei ylipäätään pitänyt tulla. Se mitä olen Suvin kanssa jutellut ennen yhteistyöhön päätymistä, niin puhetta ankkurileikkauksesta ei ollut eikä siitä, että minulle tulisi niin isot arvet kuin tuli.

Kuukasi leikkauksen jälkeen oli edessä jälkitarkastus, jossa paljastui, että arvet olivat odottamattoman suuret. Sen lisäksi Cheyennen nännit olivat eri kohdissa.

Arpi toisessa rinnassa on sentin toista pidempi plus ero on oikeasti silminnähtävissä, miten ne asettuvat aloilleen ? Toinen nännini on myös epäsymmetrisesti leikattu ja toinen sellaisessa kohtaa, että nänni pilkottaa inhottavasti rintsikoista sekä topeista. Ei ollenkaan kiva. Ja sen mitä olen itse kuullut minuun yhteyttä ottaneilta naisilta on se, että yleensä ottaen jälkitarkastuksessa Suvi on aina tyytyväinen tulokseen eikä näe korjausleikkauksen aihetta ja raukat asiakkaat ovat sitten joutuneet itse pulittamaan korjausleikkauksensa, jotka muutoin olisivat veloituksetta.

Sopimussakko

Cheyenne teki yhteistyötä The Lookin kanssa pitkään. Hän kertoo blogissaan, että hänellä oli 5 000 euron sopimussakko, joka lankeaisi, mikäli hän puhuisi liikkeestä tai se toiminnasta kovin sanoin.

Miksi päätin tulla asian kanssa julki on se, etten halua kyseisen yrityksen enää käyttävän hyväksi näkyvyyttäni tai kasvojani markkinoinnissaan, ja ihan pienenä varoituksena. Se, miksi en ole voinut aikasemmin avata suutani on se, että minulla on ollut lähes orjallinen yhteistyösopimus The Lookin kanssa, joka on tarkasti määritellyt, miten olen joutunut putiikista julkisesti puhumaan 5000€ sakon uhalla. Olen käynyt yhtä helvetinmoista vääntöä Lookin kanssa syyskuusta lähtien leikkauksestani ja sopimuksestamme, joten asia ei suinkaan tullut yllätyksenä The Lookin henkilökunnalle. Marraskuussa kävimme viimeisimmän väännön sopimuksesta ja minulle tarjoutui tilaisuus tulla asian kanssa julki Helsingin Sanomien artikkelissa.

Cheyenne puuhaa ryhmäkannetta

Cheyenne on puinut tapausta julkisesti mediassa, minkä vuoksi The Look vaatii häneltä 10 000 euron edestä vahingonkorvauksia.

Tarkoituksenani oli kirjoittaa tästä aiheesta jo heti palattuani, kun sain kuulla mm, että olin matkani aikana saanut Lookilta kymppitonnin laskun jostain valheellisen tiedon levittämisestä tai ties mistä, mutta päätin antaa joulun pyhien mennä ensin alta pois. 

Cheyenne ei ole ensimmäinen, joka on valittanut kyseisen yrityksen toiminnasta. Cheyenne kertoo puuhaavansa parhaillaan ryhmäkannetta The Lookia vastaan.

Juttua muokattu 30.12. kello 11.31: Otsikkoa muutettu. Tekstistä muutettu joukkokanne ryhmäkanteeksi ja lisätty, että sellaista ei ole vielä saatettu vireille.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!