Uutiset
Katso kuva!

Chewbaccasta tuli isä! Tähtien sodan suomalaistähti Joonas Suotamo sai hirmukokoisen pojan - katso sydämen sulattava kuva!

01.02.2018 18:36

Viimeisimmissä Tähtien sota -elokuvissa Chewbacca -hahmoa esittävästä suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamosta tullut isä. Joonas, 31, tiedotti perheenlisäyksestä torstaina sosiaalisessa mediassa.

Instagram-kuvan perusteella Joonas ja hänen kihlattunsa Milla Pohjasvaara saivat pojan.

Joonas kirjoitti suurikokoisena syntyneestä esikoispojastaan kauniisti Instagramissa.

- Tiistaina meidän pieni poikamme syntyi - elämämme onnellisin hetki. Hän painoi 4380 grammaa ja oli 55 senttiä pitkä, ja hän on saanut jo itselleen ystäviä tämän uskomattoman sairaalan ammattimaiselta henkilökunnalta, jotka tuntuvat suuresti ihailevan hänen vantteraa ruumiinrakennettaan. Tervetuloa maailmaan, poikani! Joonas kirjoitti kuvan oheen.

Pariskunta meni kihloihin viime elokuussa. Tuolloin Joonas julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan tuoreen kihlattunsa kädestä, jonka nimetöntä koristaa ruusunpunainen timanttisormus. 

Pariskunnan päämaja on tällä hetkellä Helsingissä, vaikka työt ovatkin vieneet näyttelijää usein Lontooseen. Milla on pyrkinyt matkustamaan miehensä mukana aina, kun mahdollista.

– Haluamme, että poikamme syntyy Helsingissä, joten ainakin nyt alkuun pysymme täällä. Tarkoituksena on palata Suomeen jouluksi, Joonas kertoi Seiskalle viime vuoden lopulla.

Joonas ja Milla tutustuivat toisiinsa reilut kuusi vuotta sitten. Tutustuessaan Joonas asui äitinsä kanssa pääkaupunkiseudulla ja oli vastavalmistunut työtön.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!