Cheek sijoittaa räppimiljoonansa hulppeaan rakennusoperaatioon ökyalueelle – naapurustossa julkkiksia ja Suomen rikkaimpia!

Uutiset | 09.12.2019 06:06

Seiska uutisoi viime viikolla, että uransa päättänyt räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen, 37, hankki hiljattain omistukseensa Espoon Westendistä reilun 2 500 neliön kokoisen rantatontin. Ökyalueella sijaitsevan tontin tarkka kauppahinta ei ole tiedossa, mutta usean eri kiinteistönvälittäjän arvion mukaan räppäri on pulittanut rantakaistaleesta noin 2,5 miljoonaa euroa.

Lue myös: Miljoonayllätys! Cheekin rakennusprojekti suututti naapurit!

Naapurissa ökyrikkaita

Urallaan muutaman miljoonan euron omaisuuden tahkonnut Cheek pääsee nyt todellisten isokenkäisten seuraan, sillä Espoon Westendissä asuu Suomen rikkaimpia ihmisiä.

Cheekin räppimiljoonat näyttävät pelkiltä taskurahoilta, kun niitä vertaa ex-räppärin hankkiman tontin naapurissa asuvien miljonäärien varoihin. Cheekin rakennuttamiin asuntoihin muuttavat saavat myös paljon julkkisnaapureita, sillä aivan kivenheiton päässä asuu juontaja Mikko Leppilampi ja ex-jääkiekkoilija Ossi Väänänen vaimonsa Jenni Dahlmanin kanssa.

Lue myös: Cheek muuttaa Espooseen – ex-räppäri rakentaa kolme hulppeaa kivitaloa!

Espoon talohanke ei ole Cheekin ensimmäinen kiinteistöhanke. Seiska kertoi viime joulukuussa, että Cheek osti Lahdesta kokonaisen kerrostalon miljoonalla eurolla.

Juttua muokattu 20.12.2019

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!