Uutiset
Katso videot!

Cheek romutti 200 000 euron Bentleynsä - poliisi tutki kolarin kahdesti: ”Se oli kauhea juttu, ajoin vain liian lujaa!” Katso video!

29.08.2018 08:01

Viime viikonloppuna uransa päättänyt räppäri Cheek eli Jare Tiihonen, 36, muisteli Seiskan erikoishaastattelussa kohujaan pitkän julkisuusuransa varrelta.

Sateisena syysyönä 2011 Cheek törmäsi 200 000 euron Bentleyllään Helsingin Hakaniemen sillan kaiteeseen. Siitä rapsahti tuomio liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Cheek ajoi Bentleyllä kolarin syksyllä 2011.
Cheek ajoi Bentleyllä kolarin syksyllä 2011.

– Ajoin liian kovaa olosuhteisiin nähden. Olin kelannut, että se auto oli kuin juna, joka pysyy raiteillaan. Ei pysynyt, vaan lähti vesiliirtoon. Soitin heti hinausauton, ettei kukaan ehtisi kuvaamaan. Ei siinä mennyt kuin minuutti, kun poliisit tulivat ja joku tyyppi oli kuvaamassa.

Seiska uutisoi tuoreeltaan Cheekin kolarista.
Seiska uutisoi tuoreeltaan Cheekin kolarista.

– Auto meni lunastukseen, ja väänsimme vakuutusyhtiön kanssa puoli vuotta. He yrittivät ajaa sitä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena välttääkseen korvausvastuun.  Poliisi tutki asian kaksi kertaa mutta eivät nähneet sitä törkeänä vaarantamisena, ja siis sain korvauksen. Näistä asioista oppii, ja olen ollut varovaisempi liikenteessä.

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!