fbq
Uutiset
26.10.2017 11:56
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto
Cheek-elokuvan teaser julkaistiin.
Cheek-elokuvasta julki ensimmäiset maistiaiset - Antti Holma sängyssä vähäpukeisten naisten kanssa: "Huumoria, seksiä ja vakivaltaa!"
Uutiset
26.10.2017 11:56
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto

Suomen tunnetuimman räppärin Cheekin, eli Jare Tiihosen, 35, elämästä ilmestyy näytelmäelokuva tammikuussa. Antti Holman tähdittämästä Veljeni vartija -elokuvasta julkaistiin ensimmäinen teaser.

Lue myös: Jare Tiihonen suitsuttaa Antti Holman roolityötä tulevassa Cheek-elokuvassa: Se on ollut hänelle kova rutistus!

– Veljeni vartija -elokuvaa tehdessä jouduin muistuttamaan jatkuvasti itselleni, että tärkeintä on pyrkiä näkemään henkilö nimeltä Jare. Julkisuuskuvat ovat yksinkertaisia rakennelmia, ihminen ei koskaan, elokuvassa pääroolia näyttelevä Antti Holma sanoo tiedotteessa.

Holma tekee elokuvassa harvinaisen kaksoisroolin näyttelemällä Cheekin lisäksi tämän veljeä.

– Antti Holman tulkinta Jare ja Jere Tiihosesta on ollut ihastuttavaa työstettävää elokuvaa leikatessa. Kaikkea elokuvasta en voi vielä paljastaa, mutta jotain kuitenkin: veljestarinassa on räppiä, huumoria, seksiä ja väkivaltaa, niin kuin hyvässä leffassa pitääkin. On juhlapäivä, kun pääsee vilauttamaan sitä, mitä tuleman pitää, elokuvan ohjaaja JP Siili sanoo.

Lue myös: IS: Cheek-elokuvan käsikirjoitus vuodettiin - Dome Karukoski: Ketään ei rangaista!

Teaserissa Antti Holman esittämä Cheek nähdään hississä, jossa hän kohtaa Hannes Suomisen näyttelevän fanin, joka haukkuu Cheekin julkisuuskuvaa. Välissä nähdään väläyksiä Cheekin ökyveneellä pidettävistä bileistä ja vähissä vaatteissa Cheekin ympärillä sängyllä keimailevista naisista.

Veljeni vartija saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 31.1.2018. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa ja sen pääosissa näyttelevät Antti Holman lisäksi Armi Toivanen ja Saga Sarkola.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »