Uutiset

Cheek eläköityi vuosi sitten - nauttii elämästä hulppeissa lomamaisemissa: "On ollut rauhallinen, helpottunut ja hyvä olo"

26.08.2019 10:02

Suomen kaikkien aikojen menestyneinen rap-artisti Cheek eli Jare Tiihonen veti uransa viimeiset konserttinsa viime kesänä. Cheeki päätti uransa siellä missä se myös alkoi, Lahdessa. 

Valot sammuu -konsertti järjestettiin vuosi sitten, ja nyt eläköitynyt räppäri on avautunut menneen vuoden fiiliksistä sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Cheek teki lopettamisellaan jättitilin - vuodessa 1,5 miljoonaa euroa voittoa!

- Nopeasti on vuosi hujahtanut. On ollut rauhallinen, helpottunut ja hyvä olo vikojen keikkojen jälkeen. Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin. Hetkittäisiä haiketa fiiliksiä oon tuntenut ja lähinnä bändijengin yhteistä hauskanpitoa välillä kaipaillut. Onneks tänään nähdään. Maailmaa on tullu kierrettyä ja uusia mestoja tutkittua just niin paljon kun kelasinkin. Itseäni oon tutkinut myös ja tykkään siitä paikasta missä oon nyt. Kiitos tyypeille videoista, kuvista ja viesteistä, niitä tänään tsiigaillessa tulee hyvä mieli. 

Lue myös: Jestas, mikä kiesi! Tässä on Cheekin uusi 500 000 euron Rolls-Royce: katseita kääntävä ökyauto on yhä siirtokilvissä – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On tullu suhattua pelkällä menolipulla. 🚀🛫🛶

Henkilön Jare Henrik Tiihonen (@jaretiihonen) jakama julkaisu

Tiihonen on viimeisen vuoden aikana osoittanut nauttivansa yksityisyydestä sekä elämästä ilman jatkuvia sosiaalisen median päivityksiä. Tammikuussa hän julkaisi Instagram-tilillään rauhallisuutta ja seesteisyyttä huokuvan valokuvan. Kuvatekstissä mies kertookin, että "On tullu suhattua pelkällä menolipulla".  

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
cheekLOMAKUVATjare tiihonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!