fbq
Uutiset
17.06.2011 19:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Bon Jovi bändeineen nautiskeli Helsingistä pitkän kaavan mukaan - KUVAT!
Bon Jovi bändeineen nautiskeli Helsingistä pitkän kaavan mukaan - KUVAT!
Uutiset
17.06.2011 19:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Legendaarinen rocklegenda Bon Jovi saapui Hotelli Kämppiin eilen torstaina valkoisella Mersulla. Muu seurue seurasi mustalla tila-autolla.Hotellilla Bon Jovin auto ajoi suoraan parkkihalliin, toiset sen sijaan pysähtyivät hotellin pääovelle ja antoivat nimikirjoituksiaan paikalla olleille ihailijoilleen.

Pian hotellille saavuttuaan yhteyeen rumpali Tico Torres ja basisti Hugh McDonald lähtivät tutkimaan pääkaupunkimme keskustaa noin tunnin ajaksi.

Bon Jovi, Richie Sambora ja David Bryan sen sijaan pysyttelivät luksushotellin sisätiloissa.Noin kello 20:00 Ticon ja Hughin palattua hotellille, koko seurue nousi autoihinsa ja siirtyi Etelärannassa sijaitsevaan ravintola Palaceen nautimaan illallista.Palace on kuuluisa upeasta merinäköalastaan ja valtavasta viinivalikoimastaan, jonka kanssa tuttavuutta varmaankin myös Bon Jovi pääsi hieromaan. Hinnat Palacessa saattavat aiheuttaa äkkiseltään sydänkohtauksia, se ei kuitenkaan tässä seurueessa päässyt käymään, sillä ketään ei kiidätetty sairaalaan.Monta tuntia kestäneen maittavan illallisen jälkeen seurue siirtyi ilmeisen kylläisenä hotellia kohden.Illan päätteeksi herrasmies Bon Jovi tarjosi vielä Mersukyydin illallisseuralaiselleen tämän piipahdettua illallisen jälkeen hotellissa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »