Mimosa Willamo Teit meistä kauniin -kutsuvierasnäytöksessä

Bodom-tähden haastava rooli: Enkä puhu vain seksikohtauksista isääni vanhemman ihmisen kanssa!

Uutiset | 06.01.2017 12:00

Pelkästään viime vuonna Bodom- ja Teit meistä kauniin -hittielokuvissa näytellut Mimosa Willamo asui vielä Tanskassa, kun hän sai isoäidiltään tekstiviestin siitä, että Femin uuteen Lola ylösalaisin -draamasarjaan etsittiin nuorta ruotsinkielistä naispääosan esittäjää. 

Lopulta Mimosa sai roolin, josta tulikin hänen uransa haastavin. Sarja kertoo nuorista suomenruotsalaisessa pikkukaupungissa, Lattaniemessä. 

- Käsikirjoitus oli tosi outo, ja jo lukuvaiheessa tiesin, että monien kohtausten tekeminen tulee olemaan hankalaa. Enkä puhu nyt pelkästään seksikohtauksista isääni vanhemman ihmisen kanssa, Mimosa kertoo. 

Notkea ja pätevä

Mimosa nappasi parhaan naissivuosan Jussi-palkinnon Päin seinää –elokuvasta. Näyttelemisen lisäksi hänellä on myös vähemmän tunnettu erityistaito. Mimosa on nimittäin etevä spagaattiosaaja!

- Olen harrastanut nuorena voimistelua sekä rugbya. Viimeksi tein spagaatin impronäytöksessä, jonka jälkeen jalat ovat kolme päivää kipeänä. Sen vuoksi esittelen tätä taitoani vain puolen vuoden välein, Mimosa kertoi Seiskalle viime keväänä.

Teksti:KATSO & SEISKAN TV-TOIMITUS
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!