Tomi

Bisnes on kannattanut hienosti - kesäksi Suomeen perheineen tullut huippukokki Tomi Björck asuu luksustalossa Australiassa!

29.05.2020 17:03

Australian Sydneyssä jo vuosia asuneet huippukokki Tomi Björck, 39, ja hänen vaimonsa Minka Björck, 36, ovat vuokranneet tuttaviltaan Helsingin Punavuoresta kesäksi kerrostaloasunnon. Perhe ei ole aikoihin viettänyt kesiään Suomessa, mutta tänä vuonna kotimaa kutsui työasioiden takia.

xf

Björckit majailevat Helsingin kantakaupungissa kesän ajan. 

Kaukana pohjolasta

Viime vuodet Björkin perhe on pitänyt majaa Australiassa, upeissa puitteissa. Ravintola-alalla menestynyt Tomi on sijoittanut varojaan ostamalla muun muassa Sydneyn Bondi Beachiltä hulppean omakotitalon. 
Äskettäin Nelosen Hansin matkassa -sarjassa Tomi esitteli ylpeänä talonsa hienouksia. Korkean aidan takaa löytyy muun muassa uima- ja porealtaat, kuntosali ja saunatilat unohtamatta huippuvarusteltua keittiötä. 

Tällainen on Tomi Björckin perheen luksuskoti - kuvat! 

Tomilla on uudessa kotimaassaan kokkiystävänsä kanssa vuonna 2017 perustettu Blanca Bar & Dining -niminen ravintola, joka luonnollisesti on nyt suljettuna koronan takia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi Björck (@tomibjorck) on

Tomi laajentaa yhä bisneksiään. Monet hänen yrityksistään ovat tahkonneet suuria liikevaihtoja ja osakkaat ovat saaneet mukavasti nostettua osinkoja. Uusimmat yritystiedot ovat päivittyneet kaupparekisteriin aivan äskettäin. Näissä uusissa yrityksissä Tomin rinnalla on myös vaimo Minka. Uusien yritysten toimialaksi on merkitty ravintolatoiminta.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Olli Suominen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!