Hyppää pääsisältöön
Daniel Lehtonen

Bile-Dani häkeltyi: voitti nettipelissä lähes 20 000 euroa!

Hottikset-sarjastakin tuttu Bile-Dani eli Daniel Lehtonen koki melkoisen yllätyksen pelattuaan nettikasinon peliä jokin aika sitten.

Daniel voitti Fisherman’s Jackpot -pelissä huimat lähes 20 000 euroa. Voitto oli Danielille suorastaan järkytys.

− Aloin pelata puolenyön jälkeen. Laitoin satasen sisään, ja pelasin kymmenen euron panoksella. Pelasin muutaman kierroksen, kun jättivoitto osui kohdalleni. Olin aivan täpinöissäni. Se on paljon rahaa, monen kuukauden palkka, Daniel kertoi Seiskalle.

Tosi-tv-tähti myöntää, ettei voittorahoista ole enää jäljellä senttiäkään.

− Rahat menivät heti. Ostimme avopuolisoni Even kanssa maaliskuussa asunnon, joka piti remontoida. Voitto tuli juuri oikealla hetkellä, koska asunnon remontointiin uppoaa aika paljon rahaa.

Lemmenpesä Lahdesta

Daniel ja hänen avopuolisonsa Eve ostivat rivitaloasunnon Lahden Saksalasta. Asunto vaati ison remontin, jotta siitä saatiin pariskunnalle mieluisa. Daniel kertoi stressaavasta ja hermoja raastavasta projektista blogissaan.

− Teimme kaiken uudestaan. Meillä ei ollut remontin takia keittiötä pariin kuukauteen, joten silloin tuli syötyä kaikkea mahdollisimman helppoa. Nyt koti on kuitenkin valmis, ja on pakko sanoa, että asunto on viimeisen päälle hieno, Daniel hehkutti Seiskalle.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!