Uutiset

Big Brotherissa ja Temptation Island Suomessa marinoitu tosi-tv-seksipommi yllättää - muutto Lappiin ja lukioon: "Haluan kätilöksi"

17.10.2019 12:36

Ylitorniossa kasvanut Jenna Mäkikyrö, 24, nousi julkisuuteen Big Brotherista vuonna 2014. Hän rakastui ohjelmassa kilpakumppaniinsa, muutti sen jälkeen Helsinkiin ja meni lopulta naimisiin tosi-tv-rakkaansa kanssa.

Liitto ei kestänyt, mutta Jenna jäi Helsinkiin töihin. Hän sai pestin suositusta karaokeravintolasta ja hukutti vaikeat ajat työntekoon.

Viime talvena Jenna myös osallistui Temptation Island Suomen viidennelle tuotantokaudelle

Tänä kesänä hän kuitenkin päätti ottaa kauan kaivattua omaa aikaa.

- Muutin takaisin lapsuuteni maisemiin, Jenna kertoo keittiönpöydän ääressä kotonaan Torniossa.

jenna bb
Jenna Big Brother -pressikuva vuodelta 2014

Takaisin koulunpenkille

Big Brotheriin osallistuessaan Jenna kuvitteli palaavansa kotiin heti kisan päätyttyä. Näin ei kuitenkaan käynyt.

- Lähdin Lapista, koulut jäivät kesken ja muutin yhteen tuntemattoman ihmisen kanssa. Silloisessa tilanteessa lukio tuntui Jennan mukaan kovin hankalalta. Kuusi vuotta myöhemmin hän kuitenkin huomasi, ettei pääse eteenpäin, jos asioita roikkuu keskeneräisinä.

- Haluan opiskella kätilöksi, ja nopein tie oli lukion suorittaminen loppuun. Viimeiset kirjoitukset olivat muutama viikko sitten.

Mikäli kaikki menee hyvin, Jenna valmistuu ensi keväänä.

Sosiaalinen elämä romuna

Jennan kaksi viimeistä työvuotta Helsingissä olivat uuvuttavia.

- Välillä tuntui, että burnout on lähellä. Tein jatkuvasti yötöitä, eikä minulla ollut oikeastaan lainkaan sosiaalista elämää. 

Vaikka rakkaita ystäviä oli ja on edelleen Helsingissä, hän myös kaipasi tosissaan perheensä luo pohjoiseen.

- Harmitti jäädä paitsi perheen sisäistä asioista. Jossain vaiheessa tuntui, etten enää edes tuntenut neljää sisarustani. Olemme tosi läheisiä, sillä olemme melko saman ikäisiä.

Lue myös: Voi ei! Temptation Islandin Jenna Mäkikyrö otti tatuoinnin, karu totuus paljastui liian myöhään - katso! "Luulimme, että siinä lukee temptation!"

jenna
Jennan pressikuva Temptation Island Suomesta vuodelta 2018

Arvostan äitiä

Jenna on hyvin läheinen myös vanhempiensa kanssa. Äiti on tukenut Jennaa aina, silloinkin kun tytärtä moitittiin käyttäytymisestään BB-talossa. 

- BB oli perheelleni raskasta aikaa. Enhän minä halua heille pahaa mieltä, ja on tosi surullista, kuinka he joutuivat kuulemaan haukkuja tekemisestäni. Kun kerroin lähteväni Temptation Island Suomeen, niin kyllä he aiheellisesti pelkäsivät, että tuleeko taas loskaa niskaan. 

-  Big Brotherin aikaan ihmiset tyrmistyivät käyttäytymisestäni ja kielenkäytöstäni. Ymmärrän kyllä, miksi he ovat ajatelleet niin, mutta siitä on viisi vuotta. Olin silloin todella nuori sekä hukassa itseni kanssa, ja yritin olla jotain muuta kuin olen.

Temptation Island Suomen kuvauksissa Jenna kokee olleensa oma itsensä. 

- Sitä oli itse asiassa mukava katsoa telkkaristakin, hän summaa.

Aamuisin Jenna lukee sähköpostit ja hoitaa työnsä somessa. – Moni unohtaa, että sekin on oikeaa työtä. 

- Sisustus on vielä kesken, mutta aion paneutua siihen ajatuksella heti, kun olen asettunut kunnolla.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:TIMO KORHONEN & NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!