fbq
Uutiset
14.11.2019 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
BB-Tarina
BB-Tarina joutui palauteryöpyn keskelle Big Brotherin jälkeen – ilkeät kirjoitukset loukkaavat: Se on tuntunut pahalta – murskaavalta suorastaan!
Uutiset
14.11.2019 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Big Brotherissa ihastuttanut ja vihastuttanut Tarina on saanut paljon palautetta Big Brother -ajastaan.

Tarina häädettiin Big Brother -talosta neljäntenä. Hän jakoi mielipiteitä niin talon asukkaiden kuin katsojien keskuudessa. Tarina kertoi Seiskalle, että ihmisten mielipiteiden lukeminen on ollut raskasta.

- Tämä on vaatinut paljon itsetutkiskelua ja palautumista. En ole vieläkään yli siitä, että olen joutunut kohtaamaan ihmisten puheet minusta, Tarina kertoi Big Brotherin finaalissa viime sunnuntaina.

Hän kertoi saaneensa paljon positiivisia viestejä sosiaalisen median välityksellä. Tarina on lukenut myös hänestä kirjoitettuja ikäviä kirjoituksia.

- Sosiaalisessa mediassa minusta on puhuttu todella negatiivisesti. Se on tuntenut todella pahalta – murskaavalta suorastaan. Se on vaikuttanut itsetuntooni, ja olen yrittänyt työstää sitä.

Lue myös: BB-Tarina mukana Pyhimyksen musiikkivideolla – viestittelivät toisilleen muutama vuosi sitten: Kävi spontaani kutsu!

 

Vastasi ilkeilijälle

Tarina on vastannut saamiinsa viesteihin – myös negatiivisiin 

- Olen vastannut kaikille, tai ainakin pyrkinyt siihen. Olen saanut niin paljon positiivista palautetta, että tuntuisi pahalta olla vastaamatta niihin. Ihmiset ovat antaneet minulle paljon voimaa viesteillään. Olen saanut muutaman negatiivisen viestin, ja olen vastannut niihinkin. Joku kirjoitti, että olen ärsyttävä, koska loukkaannun kaikesta. Kysyin, miksi hän halusi lähettää sen viestin. Hän vastasi halunneensa vain vittuilla. Sanoin, että vittuilussa ei ole mitään järkeä. Se keskustelu loppui siihen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »