Uutiset
Vain Seiskassa!

BB-Ninosta tulee isä: Vauva lesboparin kanssa – raskaaksi kotikonstein!

03.08.2017 09:32

Big Brotherista tuttu Nino Hermas, 38, on saanut elämänsä raiteilleen ja suurimman haaveensa toteutettua: hänestä tulee isä. 

Nino päätti lähteä käymään taannoin helsinkiläisessä yökerhossa ja tapasi siellä tulevan lapsensa äidin.

– Tunsin lesbopariskunnan tuttavieni kautta. Juteltiin ja rupesin ihmettelemään, miksi toinen naisista ei juo. Siihen löytyi syy. Nainen oli käynyt lapsettomuushoidoissa ja yrittänyt raskautta keinohedelmöityksellä, mihin oli kulunut 4 000 euroa. 

– Uskaltauduin kysymään, voisinko minä olla lapsen isä. Pariskunta luuli että vitsailen, mutta tajusivat lopulta aikeeni. Tiesin heti, että tässä on lapseni äidit.

Lääkeruiskulla raskaaksi

Seuraavana päivänä Nino laittoi viestiä pariskunnalle. Tehtiin aiesopimus, johon kirjattiin jokaisen oikeudet lapseen.

– Kuukausi tästä hämmentävästä tapaamisesta marssin iPad kainalossa pariskunnan luokse. Teimme hedelmöityksen kotikonstein, ja nainen laittoi lääkepipetillä siemennesteen sisäänsä. 

Kotikonstia kokeiltiin kaksi kertaa, ja toisella kerralla nainen tuli raskaaksi. 

Isyys pelottaa

Laskettu aika on marraskuun loppupuolella, ja lapsen sukupuolikin on jo tiedossa. Hän on poika.

Ninolla on seitsemän kummilasta ja lasten kanssa oleminen on hänelle arkipäivää. Oma lapsi tuo kuitenkin omat haasteensa

– En ole suostunut ottamaan kummilapsiani yöksi luokseni, koska pelkään, että heille tapahtuu jotain yön aikana. Olen ostanut tulevalle pojalleni kätkythälytinpatjan, ettei minun tarvitse stressata niin paljon öisin.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!